{{ Vand }} CASTI Samsung,HTC,Nokia,Blackberry,IPHONE,LG,Sony, Sony Ericsson

De vanzare:
-casti originale Nokia, NOI, cu mufa de 3.5 inch, pe culoarea neagra, model clasic(nu sunt dopuri), compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand.
Pret: 15 ron

-casti originale Samsung, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de S1,S2, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand.
Pret: 25 ron

-casti originale Samsung, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de S3, S2 plus, Note2, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea alba, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand, chiar si IPHONE.
Pret: 30 ron

-casti originale Samsung, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de S4, S4 Active, S4 Zoom, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea alba, cu microfon si buton volum, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand, chiar si IPHONE.
Pret: 35 ron

-casti originale Sony Ericsson, NOI, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra, compatibile cu majoritatea telefoanelor, indiferent de brand, mai ales telefoane simple. Sunt foarte bune pentru telefoanele NOKIA, modelele aparute pana in 2012.
NU sunt compatibile cu telefoanele SONY Xperia!
SUNT compatibile cu telefoanele ALLVIEW!!
Pret: 30 ron

-casti originale HTC, NOI, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra iar dopurile rosii, modelul ce se gaseste in pachetele HTC One M7, One Max, One Mini, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand. Acestea sunt concepute pentru a elimina zgomotul de fond iar butonul are functiile de a prelua/incheia apeluri.
Pret: 45 ron

-casti originale Samsung, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de S5, S5 mini, S5 Active, Note 4, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand.
Pret: 35 ron

-casti originale HTC, NOI, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culorile visiniu inchis si alb, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand. Acestea sunt concepute pentru a elimina zgomotul de fond iar butonul are functiile de a prelua/incheia apeluri, control volum si music player.
Pret: 50 ron

-casti originale HTC, NOI, cu mufa de 3.5 inch, model clasic(nu sunt dopuri), pe culoarea neagra, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand, dar in mod special HTC. Acestea sunt concepute pentru a elimina zgomotul de fond si detineti control asupra muzicii si apelurilor prin butonul de comanda. Handsfree-ul este prevazut cu Antena FM (compatibil doar pentru dispozitivele cu Radio FM).
Pret: 40 ron

-casti originale APPLE, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de Iphone4/4S, cu mufa de 3.5 inch, pe culoarea alba, cu microfon si buton volum, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand.
Pret: 45 ron

-casti originale Nokia, NOI, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand.
Pret: 35 ron

-casti originale LG, NOI, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand, in special teleoanele LG.
Pret: 35 ron

-casti originale Sony, NOI, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand, in special teleoanele SONY.
Pret: 45 ron

-casti originale APPLE, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de Iphone 5/5S, Iphone 6/6 Plus, earpods, cu mufa de 3.5 inch, pe culoarea alba, cu microfon si buton volum, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand.
Pret: 90 ron

-incarcator retea original Sony Ericsson, compatibil cu telefoanele modele putin mai vechi, lansate pana la sfarsitul lui 2009(mufa mai lata putin).
Pret: 20 ron

!!! Aduc casti pentru ORICE telefon, respectiv ORICE BRAND la COMANDA !!!

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.