HUSE folii telefoane LENOVO S850, S860, Vibe z K910, A859, Vibe X2, A536

!! Aducem pe baza DE COMANDA huse si folii pentru toate modele de telefoane LENOVO. Va rugam sunati pentru mai multe informatii !!

De vanzare:
- folie protectie display pentru toate modelele LENOVO
PRET: 15 lei bucata

- husa FLIP book S- View, din piele ecologica de cea mai buna calitate, model elegant, compatibila cu LENOVO Vibe Z K910. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere acesta husa exceptionala protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor.
CULORI: negru
PRET: 60 lei + BONUS set/ 2 folii

- husa FLIP book S- View, din piele ecologica de cea mai buna calitate, model elegant, compatibila cu LENOVO S860. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere acesta husa exceptionala protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor.
CULORI: gri inchis cenusiu, alb, auriu(gold champagne)
PRET: 60 lei

- husa FLIP book S- View, din piele ecologica de cea mai buna calitate, model elegant, compatibila cu LENOVO S850. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere acesta husa exceptionala protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor.
CULORI: gri inchis cenusiu, alb, auriu(gold champagne)
PRET: 60 lei

- husa FLIP book S- View, din piele ecologica de cea mai buna calitate, model elegant, compatibila cu LENOVO A859. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere acesta husa exceptionala protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor.
CULORI: gri inchis cenusiu
PRET: 60 lei

- husa(cover) din plastic hard shell, rezistenta la socuri, marca Nillkin, model deosebit, efect piele, pentru LENOVO S850. Carcasa ofera protectie extrema impotriva cazaturilor accidentale si zgarieturilor, fiind construita dintr- un plastic dur de calitate superioara.
CULORI: negru
PRET: 50 lei INCLUDE folie display

- husa(cover) din plastic hard shell, rezistenta la socuri, marca Nillkin, model deosebit, efect piele, pentru LENOVO Vibe Z K910. Carcasa ofera protectie extrema impotriva cazaturilor accidentale si zgarieturilor, fiind construita dintr- un plastic dur de calitate superioara.
CULORI: negru
PRET: 50 lei INCLUDE folie display

- husa(cover) din plastic hard shell, rezistenta la socuri, marca Nillkin, model deosebit, efect piele, pentru LENOVO S860. Carcasa ofera protectie extrema impotriva cazaturilor accidentale si zgarieturilor, fiind construita dintr- un plastic dur de calitate superioara.
CULORI: negru, alb, rosu
PRET: 50 lei INCLUDE folie display

- husa(cover) din plastic hard shell, rezistenta la socuri, marca Nillkin, model deosebit, efect piele, pentru LENOVO Vibe X2. Carcasa ofera protectie extrema impotriva cazaturilor accidentale si zgarieturilor, fiind construita dintr- un plastic dur de calitate superioara.
CULORI: negru, alb
PRET: 50 lei INCLUDE folie display

- husa(cover) din plastic hard shell, rezistenta la socuri, marca Nillkin, model deosebit, efect piele, pentru LENOVO A859. Carcasa ofera protectie extrema impotriva cazaturilor accidentale si zgarieturilor, fiind construita dintr- un plastic dur de calitate superioara.
CULORI: negru
PRET: 50 lei INCLUDE folie display

- husa(cover) din plastic hard shell, rezistenta la socuri, marca Nillkin, model deosebit, efect piele, pentru LENOVO A536. Carcasa ofera protectie extrema impotriva cazaturilor accidentale si zgarieturilor, fiind construita dintr- un plastic dur de calitate superioara.
CULORI: negru, alb
PRET: 50 lei INCLUDE folie display

- husa FLIP book S- View, din piele ecologica de cea mai buna calitate, model elegant, compatibila cu LENOVO A536. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere acesta husa exceptionala protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor.
CULORI: gri inchis cenusiu
PRET: 60 lei

- husa din silicon gel moale TPU, model deosebit, pentru LENOVO A536. Protejeaza carcasa telefonului de zgarieturi si asigura o protectie buna la cazaturi. Acopera spatele si colturile telefonului, nu atrage praful si este usor de bagat si scos din buzunar.
CULORI: negru transparent
PRET: 50 lei + set/ 2 folii

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.