HUSE telefoane PHILIPS I908, S398, S396, I928

!! Aducem pe baza DE COMANDA huse si folii pentru toate modele de telefoane PHILIPS. Va rugam sunati pentru mai multe informatii !!

De vanzare:
- folie protectie display pentru telefoanele PHILIPS:
I908 - 15 lei
S398 - 15 lei
S396 - 20 lei
V526 - 20 lei
S326 - 20 lei
V787 - 20 lei
X818 - 20 lei

- husa FLIP book tip carte, din piele ecologica de cea mai buna calitate, model elegant, compatibila cu PHILIPS S396, S398, I928, V526. Interiorul husei este captusita cu piele si material textil foarte fin. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere acesta husa exceptionala protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor.
CULORI: negru
PRET: 50 lei

- husa din gel moale TPU, model deosebit, pentru PHILIPS S398, X818. Protejeaza carcasa telefonului de zgarieturi si asigura o protectie buna la cazaturi. Acopera spatele si colturile telefonului, nu atrage praful si este usor de bagat si scos din buzunar(fiind un material lucios, moale, aluneca in buzunar).
CULORI: negru, transparent mat, gri fumuriu transparent
PRET: 30 lei

- husa FLIP book tip carte, cu fereastra, din piele ecologica de cea mai buna calitate, model elegant, compatibila cu PHILIPS X818. Interiorul husei este captusita cu piele si material textil foarte fin. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere acesta husa exceptionala protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor.
CULORI: negru, roz
PRET: 50 lei

- husa FLIP Up(deschidere verticala), din piele ecologica de cea mai buna calitate, compatibila cu PHILIPS I908. Interiorul husei este captusita cu piele si material textil foarte fin. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere acesta husa exceptionala protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor.
CULORI: alb
PRET: 50 lei, cadou folie ecran

- husa FLIP book tip carte, din piele ecologica de cea mai buna calitate, model elegant, compatibila cu PHILIPS I908. Interiorul husei este captusita cu piele si material textil foarte fin. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere acesta husa exceptionala protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor.
CULORI: negru
PRET: 50 lei

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.