HUSE folii telefoane LENOVO K5, A5000

!! Aducem pe baza DE COMANDA huse si folii pentru toate modele de telefoane LENOVO. Va rugam sunati pentru mai multe informatii !!

De vanzare:
- folie display clasica pentru toate modelele LENOVO
PRET: 15 lei bucata
- folie sticla antisoc display pentru toate modelele LENOVO
PRET: 30 lei bucata

- husa silicon gel compatibila cu LENOVO A5000, A6000(6010), Vibe K5
CULORI: transaprent, gri transparent
PRET: 30 lei

- husa FLIP book S-View, din piele ecologica de cea mai buna calitate, model elegant, compatibila cu LENOVO S850. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere acesta husa exceptionala protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor.
CULORI: gri inchis cenusiu, alb, auriu(gold champagne)
PRET: 60 lei

- husa FLIP book, tip carte stand, din piele ecologica de cea mai buna calitate, model elegant, compatibila cu LENOVO S580. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere aceasta husa exceptionala protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor. Sistemul de inchidere este magnetic.
CULORI: negru
PRET: 50 lei

- husa FLIP book S-View, din piele ecologica de cea mai buna calitate, model elegant, compatibila cu LENOVO A859. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere acesta husa exceptionala protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor.
CULORI: negru
PRET: 60 lei

- husa FLIP book, tip carte stand, din piele ecologica de cea mai buna calitate, model elegant, compatibila cu LENOVO A5000. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere aceasta husa exceptionala protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor. Sistemul de inchidere este magnetic.
CULORI: negru
PRET: 50 lei

- husa(cover) din plastic hard shell, rezistenta la socuri, marca Nillkin, model deosebit, efect piele, pentru LENOVO S860. Carcasa ofera protectie extrema impotriva cazaturilor accidentale si zgarieturilor, fiind construita dintr- un plastic dur de calitate superioara.
CULORI: alb, rosu
PRET: 50 lei INCLUDE folie display

- husa FLIP book S-View, din piele ecologica de cea mai buna calitate, model elegant, compatibila cu LENOVO S860. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere acesta husa exceptionala protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor.
CULORI: gri inchis cenusiu
PRET: 60 lei

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.