Vanzare sau inchiriere Pensiune si Restaurant (sala de evenimente)

O jumatate de hectar de spatiu verde plin cu felurite flori, pomi fructiferi, arbusti si copaci decorativi inconjoara Pensiunea Selina, un ”COLTISOR de RAI”, situat in inima statiunii balneoclimaterice Baile 1 Mai din jud. Bihor, una dintre cele mai cunoscute zone termale din România.
Curtea spatioasa a pensiunii ofera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment in aer liber concerte live, vizionare de filme, diverse activitati pentru team buildinguri etc precum si amplasarea unui cort de evenimente , casute de lemn etc.
Filigoria nou construita, gratarul in aer liber, locul pentru foc de tabara si spatiul de joaca pentru copii, (balansoar, topogan, lada de nisip cu bancute) recent amenajate, sauna si piscina spatioasa – o piscina de 50 mp , care îmbie cu apa termala, lasa loc momentelor care mai bine se traiesc decat se povestesc.
Pensiunea Selina are o suprafata desfasurata de 782 mp, cu regim de inaltime D+P+2E si a fost complet renovata in perioada 2016-2017. Compusa din 11 camere dispuse pe 3 nivele, (max. 32 de locuri) impartite in 5 camere duble, 3 camere triple si 3 apartamente, precum si incaperi administrative, spatii tehnice si spatii recreative amplasate la demisol. Camerele sunt spatioase, luminoase dotate cu aer conditionat, internet WI FI, TV color conectat la cablu, telefon, minibar, baie cu cadita sau dus.
Pensiunea este racordata la toate utilitatile (apa, canal, electricitate, internet, cablu tv), incalzirea fiind asigurata de centrala pe peleti proprie cu sistem de incalzire apa prin panouri termice ceea ce genereaza un consum redus de energie pentru încalzire si producerea apei calde menajere.
Parcarea e suficient de incapatoare pentru 20 locuri, inclusiv autobuz sau autocar.
Restaurantul are o suprafata totala de 383 mp si o terasa rustica alaturata de aproximativ 100 mp, dispunand astfel de circa 100 de locuri in restaurant si 100 de locuri pe terasa. Cu un design proaspat in stil minimalist si atragator, restaurantul ofera posibilitatea de a gazdui conferinte, seminarii, sedinte si intalniri de afaceri precum si alte evenimente (nunti, botezuri, etc) fiind dotat cu aer conditionat, video-proiector si ecran retractabil. Fiind amenajat intr-o cladire separata, ofera avantajul de a nu disturba linistea persoanelor cazate in pensiune, in cazul organizarii de evenimente, iar amplasarea sa la strada principala confera o buna vizibilitate precum si un acces facil la acesta.

Pe langa activitatea de turism si alimentatie publica locatia noastra este un loc ideal si pentru alte activitati precum Camin rezidential pentru persoane varstnice , centru de recuperare si tratament, clinica medicala , etc,
Locatia este dotata cu sistem de supraveghere video.
Pensiunea Selina se afla in circuitul turistic din 2004, de-a lungul timpului reusind sa adune un portofoliu semnificativ de clienti.
Toate acestea si nu numai fac din Pensiunea Selina o afacere la cheie, clasificata de Ministerul Turismului la 4 margarete .
Pentru detalii sunati la telefon: 0734.882.388

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.