!! IN STOC !! FOLII sticla HUSE telefoane ALLVIEW V2 Viper, Allview V2 VIPER X/X+, X2 SOUL Style

Aducem pe baza DE COMANDA huse si folii pentru APROAPE orice model de telefon ALLVIEW. Va rugam sunati pentru mai multe informatii!

De vanzare:
FOLII::
- folie sticla antisoc pt ALLVIEW V2 Viper = 30 lei bucata
- folie protectie display, clasica, pt ALLVIEW V2 Viper X/X+ = 15 lei bucata
- folie sticla antisoc pt ALLVIEW V2 Viper X/X+ = 30 lei bucata

HUSE:
- husa FLIP book tip carte, din piele ecologica, model elegant, compatibila cu ALLVIEW V2 VIPER ,X2 SOUL STYLE. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere acesta husa protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor.
CULORI: negru
PRET: 50 lei

- husa din silicon gel moale TPU, model deosebit, pentru ALLVIEW X2 SOUL STYLE. Protejeaza carcasa telefonului de zgarieturi si asigura o protectie buna la cazaturi. Acopera spatele si colturile telefonului, nu atrage praful si este usor de bagat si scos din buzunar.
CULORI: transparent, fumuriu transparent
PRET: 30 lei

- husa FLIP book carte, din piele ecologica, model elegant, compatibila cu ALLVIEW P6 Energy LITE. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere acesta husa protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor.
CULORI: negru
PRET: 50 lei

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.