Aparat FreeStyle Libre pt persoane cu diabet

Diabetul zaharat este una dintre cele mai grele boli existente.
Un pacient care sufera de diabet zaharat trebuie sa isi verifice glicemia constant si sa faca injectii cu insulina regulat pentru a-si tine stare de sanatate sub control. Daca iau prea multa insulina, nivelul de zahar din sange poate scadea, deci pacientul va suferi de hipoglicemie. Sunt cazuri in care diabeticii trebuie sa faca injectii cu insulina inclusiv noaptea, lucru extrem de deranjant si obositor.
Pentru a evita starea de hipoglicemie, care poate provoca boli de rinichi si probleme cardiovasculare, diabeticii trebuie sa evite, chiar sa isi scoata din alimentatie, alimentele ce contin glucide si sa aiba un regim alimentar extrem de sever. Pentru a-i ajuta sa isi tina nivelul de glicemie sub control permanent, cu usurinta, un nou dispozitiv de monitorizare a zaharului din sange s-a lansat.
FreeStyle Libre este un gadget care ofera un mod rapid pentru a verificarea nivelul de glucoza, aratand si daca zaharul din sange este in crestere sau in scadere. Un senzor de plastic mic, care trebuie inlocuit o data la doua saptamani, este pus in partea superioara a bratului, avand o sonda mic de perforare a pielii. Un ecran portabil afiseaza datele, iar pacientul nici macar nu trebuie sa isi scoata hainele. De asemenea, rezultatele pot fi inregistrate in baza de date, formandu-se grafice si diagrame care arata evolutia pacientului pe o perioada de timp.
FreeStyle Libre nu este primul dispozitiv care poate oferi astfel de informatii detaliate si instante, dar este cel mai ieftin, mai simplu de utilizat si cel mai putin deranjant.
pret 180 euro
pt alte detalii va rog sa ma sunati nu este primul dispozitiv care poate oferi astfel de informatii detaliate si instante, dar este cel mai ieftin, mai simplu de utilizat si cel mai putin deranjant.
pret 180 euro
pt alte detalii va rog sa ma sunati-0743081051

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.