Inchiriez casa pt birouri pe str Avantului, SU 110mp

Casa complet renovata 2013 ideala pentru birouri sau sedii firma, situata central pe strada Avantului cu SU 110 mp, curte 100 mp + 400 mp, compusa din hol, 3 camere, 2 spatii deschise, grup sanitar, camera tehnica, pivnita 10 mp, curte amenajata cu acces auto (maxim 3 autovehicule). Casa este complet mobilata, usa inalta siguranta la intrare si gratii (nu apar in poze), usi tamplarie PVC in interior, geamuri termopan, instalatie sanitara si electrica noua, incalzire cu calorifere - centrala gaz in condensare si centrala electrica, boiler termoelectric nou 140l, 2 instalatii climatizare noi 12000 btu, podele laminate, gresie, faianta, poarta cu automatizare si telecomanda.

Pretul este de 450 eur/luna (cu contract inchiriere inregistrat, facturat de pe persoana juridica), 425 eur/luna cu plata in avans 6 luni, 400 eur/luna cu plata in avans 12 luni.

SE OFERA IN CUSTODIE PE PERIOADA CONTRACTULUI DE INCHIRIERE ECHIPAMENTE IT IN FUNCTIE DE CERINTELE CLIENTULUI: CALCULATOARE + MONITOARE LCD SI IMPRIMANTA MULTIFUNCTIONALA (MENTENANTA ESTE GRATUITA).

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.