Huse, FOLII Full Cover Apple IPHONE 6/6+ IPHONE 7/7+ Iphone8/8+ iPhone X 10

De vanzare huse si folii, produse premium pentru iPhone 7/7+:
- folie protectie display, sticla antisoc, full cover( acopera complet ecranul), pentru Apple IPHONE 6/6s, IPHONE 7, Iphone 8
CULORI: negru, alb
PRET: 40 lei
- folie protectie display, sticla antisoc, full cover( acopera complet ecranul), pentru Apple IPHONE 6+/6s+, IPHONE 7+, Iphone 8+
CULORI: negru, alb
PRET: 50 lei
- folie protectie display, sticla antisoc, full cover( acopera complet ecranul), pentru Apple IPHONE X 10
CULORI: negru, alb
PRET: 60 lei

- (poza 2,3,8) husa antisoc, tip bumper hibrid, realizata din materiale premium, cu marginile din gel cauciucat flexibil si spatele din plastic transparent antisoc, rezistent la lovituri, pentru Apple IPHONE 7, IPHONE 7 Plus. Protejeaza carcasa telefonului de zgarieturi si asigura o protectie buna la cazaturi. Are un design subtire, o aderenta foarte buna, iar protectia spate se face in 4 puncte.
CULORI: transparent, gri fumuriu transparent(marginile), transparent(spatele)
PRET: 80 lei, include folie sticla

- (poza 4) husa antisoc, tip bumper hibrid stand, brand premium, realizata din gel cauciucat flexibil, rezistenta la lovituri, pentru Apple IPHONE 7, IPHONE 7 Plus. Protejeaza carcasa telefonului de zgarieturi si asigura o protectie buna la cazaturi. Colturile husei sunt ranforsate cu gel pentru o protectie suplimentara la socuri. Adauga doar 2 mm la grosimea telefonului.
Contine un suport metalic retractabil care se inchide magnetic si care nu se deschide accidental.
CULORI: transparent, gri fumuriu transparent
PRET: 80 lei, include folie sticla

- (poza 1) husa antisoc armor, realizata din materiale de calitate superioara, brand premium, prentru Apple IPHONE 7, IPHONE 7 Plus. Interiorul este complet din gel cauciucat flexibil iar spatele( exteriorul) este din metal(aluminiu). Ofera atat o protectie crescuta la socuri datorita constructiei optimizate cu intarituri pe colturi dar si un aspect deosebit telefonului Dvs.
CULORI: negru, auriu, argintiu
PRET: 120 lei, include folie sticla

- (poza 5,7) husa antisoc hibrid, realizata din materiale de calitate superioara, pentru Apple IPHONE 7, IPHONE 7 Plus. Interiorul este complet din cauciucat flexibil, transparent, iar marginile sunt realizate dintr-un plastic tare de diferite culori rezistent la uzura intensa si cazaturi accidentale. Husa ofera o protectie foarte buna telefonului la uzura ramanand in acelasi timp insesizabila in utilizare datorita dimensiunilor foarte reduse si greutatii minime.
CULORI: gri cenusiu, auriu, rose gold, argintiu( marginile), transparent( spatele)
PRET: 80 lei, include folie sticla

- (poza 6) husa antisoc hibrid, realizata din materiale de calitate superioara, pentru Apple IPHONE 7, IPHONE 7 Plus. Interiorul este complet din cauciucat flexibil, transparent, iar marginile sunt realizate dintr-un plastic tare de diferite culori rezistent la uzura intensa si cazaturi accidentale. Colturile husei sunt ranforsate cu gel pentru o protectie suplimentara la socuri.
Contine un suport metalic retractabil care se inchide magnetic si care nu se deschide accidental.
CULORI: gri cenusiu, auriu, rose gold( marginile), transparent( spatele)
PRET: 140 lei, include folie sticla

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.