Cabana la Munte - Coada Lacului - Lesu

asa de vacanta situata in localitatea Lesu, Coada Lacului, intr-o zona linistita, la o distanta de 17 km de Stana de Vale, pe un teren in suprafata de 900 mp, pe plan drept pe 2 nivele.

Cabana a fost construita in 2005, cu fundatie solida din piatra, geamuri si usi din lemn cu sticla termopan, acoperis de tigla si gard imprejmuire, respectiv acces la drumul principal ( front stradal ~20m).

Drumul prin localitate s-a refacut complet cu fundatie in perioada 2016-2017.

Suprafata construita: 100 m patrati, suprafata teren: 900 m patrati.

Casa cuprinde 4 camere, un living cu bucatarie , baie, 2 dormitoare si o terasa acoperita, precum si mansarda ce dispune de 2 incaperi.

Incalzirea este asigurata de un semineu situat in mijlocul livingului (care incalzeste si mansarda) si 2 sobe de teracota plasate in camere, insotite de aparate de aer conditionat in fiecare dintre cele 3 camere.

Baia este dotata cu chiuveta,wc,dus si boiler,care asigura apa calda si la bucatarie.

Mansarda cuprinde 2 incaperi, una dintre ele are 4 paturi, masa, scaune, iar in cealalta se afla rezervorul de apa de 1000 litri.

Exista si un barbeque acoperit, o fantana cu rezerva permanenta de apa de 3000 litri, canalizare proprie, fosa septica, precum si o magazie unde sunt depozitate unelte si lemne pentru foc.


tel: 0744 579 563

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.