Huse 360 PREMIUM iPhone GRATIS Folie sticla 0.5mm A+

29 LEI

Fiesta Mobile va ofera Huse 360 PREMIUM de grade pentru toate modelele de iPhone (5, 5s ,6, 6s, 7, 6 Plus, 7 Plus) la DOAR 29 Lei.

PRET: 29 LEI / BUC.

Aceasta husa va ofera protectia totala a telefonului acoperind toata suprafata acestuia precum si ecranul pentru ca va oferim CADOU o folie de sticla TEMPERED Glass.

Culori dispnibile: Negru mat, Gold, Red si Silver.

Fiind o firma profesionista avem contract cu Urgent Cargus si preturi mai ieftina la transport asa ca trimitem ORIUNDE in tara prin livrare EXPRESS a doua zi la doar 16 RON.

Oferim garantie, factura fiscala, bon fiscal precum si posibilitatea RETURNARII produsului in cazul in care acesta nu corespunde cu pozele sau cu descrierea.

Ne puteti gasi pe www.fiestamobile.ro precum si pe facebook
www.facebook.com/mobilefiesta

Fiesta Mobile va sugereaza sa incetati sa cumparati de la revanzatori si de la oameni care vand cu amanuntul si pun preturi mult mai mari. Noi importam direct de la producator aceste produse si oferim cele mai bune preturi de pe piata.

Pachetul contine:
- Husa 360° full cover calitate A+ (protectie totala spate,fata,lateral si ecran)
- Folie de sticla 0.5 mm anti shock care se aplica pe ecran
- 2 servetele, unul umed unul uscat pentru curatare
- Instructiuni de folosinta

Realizata din policarbonat (plastic), husa protejeaza la 360 grade, atat ecranul, spatele, cat si marginile telefonului, iar in acest fel nu veti mai fi nevoit sa va achizitionati si husa si folie pentru protectia ecranului.

Husa Full Cover 360° este alcatuita dintr-un ansamblu de 3 piese (capac fata + capac spate + geam sticla), pentru o protectie completa a telefonului dvs. Capacele de protectie sunt din plastic solid, de doar 0.5 mm, iar folia de sticla are 0.3 mm. Datorita dimensiunilor reduse ale husei, telefonul isi pastreaza linia slim si beneficiaza in acelasi timp de un aspect deosebit.

Ca metoda de aplicare, intai se pozitioneaza partea din spate, dupa care se completeaza cu partea din fata, iar rezultatul este o protectie totala, la 360 grade.

Husa nu blocheaza accesul la conectori, butoane de control sau camera foto, si nu afecteaza touchscreen-ul.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.