Instalare windows 7 8 10 linux si alte servicii IT in Oradea

100 LEI

Windowsuri cu licenta, programe software cu licenta! Pretul este diferit, in functie de cum doriti, daca veniti dumneavoastra la mine este 60 lei sau daca vin eu la dumneavoastra este 100 lei! (pret windows,anti-virus si programe toate cu licenta) Mai multe detalii, pretul exact fiindca poate sa difere in functie de serviciile dorite de dumneavoastra si programul de lucru pe site`ul official, pe pagina de facebook sau la telefon:
CIPSET IT in Oradea si Cluj. (Dorim sa stiti si dumneavoastra ca noi nu ne vom oferii serviciile atunci cand clientul doreste sa afle datele personale ale unei alte persoane sau sa patrunda in mod fraudulos intr-un cont de mail,id messenger,facebook etc. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii! Nu suntem hackeri, noi doar dorim sa va tinem PC`UL sanatos! (ATENTIE: LUCRAM CU PROGRAME SOFTWARE LICENTIATE DIN SIMPLUL MOTIV FIINDCA NU VREM SA FIE PROMOVATA PIRATERIA…) (Compania noastra isi declina orice raspundere in cazul in care clientul utilizeaza software nelicentiat!) CIPSET IT va ofera: Instalare windows toate versiunile,ubuntu, programe, servicii software, hardware, mentenanta, reparare device`uri, configurare router, retea etc…Incepand din anul 2009 experienta noastra ne ajuta sa va mentinem device`urile functionale:.
Salut! Esti din Cluj-Napoca, sau Oradea? Sau din apropiere? Ai nevoie de sfaturi utile pentru functionarea optima a PC`ULUI? Compania noastra este gata sa ti le ofere si putem ajuta cu urmatoarele probleme: Pc-ul iti merge greu? nu gasesti driverele de sunet, te-ai saturat sa folosesti anti-virusi, firewall valabili doar 30 de zile, windowsul se incarca greu, windowsul nu iti mai porneste, nu mai reusesti sa te loghezi in windows, nu mai ai spatiu pe hardul de memorie? Eu te pot ajuta sa mai castigi inca cativa giga, cauti un program care nu il gasesti? Vrei windowsul in limba romana? Ai un laptop mai nou cu mufe sata, si iti merge numai windows 7 pe el iar tu vrei windows xp?! eu te pot ajuta sa rezolvi acest lucru… Nu reusesti sa instalezi diverse programe? Ai un notebook (mini laptop) care nu are dvd-R si nu stii cum sa ii instalezi windowsul, Vrei filme si jocuri noi? Vrei sa parolezi datele importante de pe un stik? Recuperez datele pierdute de pe PC.., Reparare unitati PC, schimbam memorii ram, tastatura si harduri la laptopuri, devirusare windows, mentenanta, vrei sa stii cat sta copilul tau la calculator pe zi? Vrei sa stii pe ce siteuri intra? Vrei sa blochezi accesul unor persoane la anumite site-uri? Recuperez date de pe cd/dvd zgariate. Eu te pot ajuta sa rezolvi aceste probleme si multe altele. Nu ezita sa ma contactezi! Garantam maxima seriozitate si munca de calitate! Daca ai o nemultumire in timp de 2 saptamani de la data instalarii sistemului si a programelor, remediez nemultumirea clientului gratuit! Clientii noi sau cei vechi care ne raman si ne`au ramas fideli la a 3 a reinstalare de windows, reparatii unitate PC sau mententanta PC au reducere de 10 lei!

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.