CURS REFLEXOTERAPIE

550 LEI

Detalii curs
Reflexologia este o tehnica de aplicare a unei presiuni usoare asupra zonelor reflexe ale talpilor sau palmelor, pentru introducerea unei stari de relaxare profunda si pentru stimularea proceselor de autovindecare ale corpului.Este o terapie naturala care poate atrage mai multa energie vitala,dinamizeaza sistemul imunitar .Teoria care sta la baza reflexologiei afirma ca organele,nervii,si celelalte parti ale corpului sunt conectate cu anumite zone reflexe de pe talpi si de pe palme.Zonele reflexe se gasesc pe talpi si pe palme, pe ambele parti ale acestora(fata/dos).Prin stimularea acestor zone cu ajutorul unei tehnici de compresie.

Reflexologia si mainile vindecatoare pot contribui la o sanatate fizica si emotionala mai buna.

Talpile picioarelor sunt locuri de proiectie al tuturor organelor corpului omenesc,stabilizand legaturi intre ele.

Prin masajul acestor zone are loc o irigare mai buna,cu aport crescut de sange in zonele reflexe si organelor corespunzatoare.

Masajul se poate face la toate varstele.El se adreseaza la fel de eficient copiilor cat si persoanelor in varsta sau imobilizate.

Masajul reflex poate fi combinat cu orice alt tip de act kineto-maso-terapeutic.

Indicatiile terapeutice in aceasta tehnica de masaj, sunt nenumarate si variate,ajuta chiar si in: lipsa de calciu,alergie,cistita,febra,gripa,insomnia,sinuzita si tuse.

Durata curs : 8 saptamani

Conditii de participare la curs : 12 clase absolvite ( cu sau fara diploma de BAC)

Ce se invata la curs ?
Notiuni de anatomie, fiziologie si fiziopatologie a corpului uman (sisteme: osteoarticular, muscular, nervos, circulator-limfatic, endocrin, uro-genital)
Localizarea si identificarea punctelor reflexogene pe bolta plantara
Reflexodiagnostic
Prezentarea ghidurilor si schemelor terapeutice in urmatoarele afectiuni: atacuri de panica, depresii, gastrite, colite, ulceratii, chisturi ovariene, fibroame uterine, lombosciatica, lumbago
Contraindicatii in reflexoterapie
Este recomandat sa luati in considerare necesitatea de a va aduce voi modele pentru partea practica . Modelele respective beneficiaza GRATUIT de prestatiile cursantilor.

Materiale si produse :

Trebuie sa va achizitionati periodic, in functie de evolutia cursului, accesorii si consumabile.

Mentionam ca practica se face in scoala, cu modele aduse din exterior, sub supravegherea lectorului/trainerului .

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.