Vand Mouse Microsoft ARC Touch, Wireless, Negru Pret 170 Lei

170 LEI

Vand Mouse Microsoft ARC Touch, Wireless, Negru Pret 170 Lei Neg.
-Elegant si remarcabil, Arc Touch Mouse este mai mult decat un dispozitiv atragator. -Libertate conferita de conexiunea wireless fiabila si, in plus, tehnologia tactila Microsoft, cand calatoriti. Utilizati-l aproape oriunde, chiar si pe o suprafata de lemn nefinisata sau pe covor, datorita BlueTrack Technology. In plus, puteti mentine controlul wireless al computerului pe o distanta de pana la 9 metri.
Designul inovator al Arc Touch Mouse permite o utilizare si o depozitare rapida
Curbati-l confortabil pentru a incepe. Apoi glisati usor cu degetul in sus sau in jos pe banda tactila. Cand ati terminat, pastrati dispozitivul de emisie-receptie de mici dimensiuni conectat la portul USB al computerului sau atasati-l magnetic in partea inferioara a mouse-ului. Apoi, intindeti mouse-ul Arc Touch Mouse pentru a-l opri si introduceti-l in buzunar sau in geanta la fel de usor cum ati introduce un telefon mobil.
-Banda tactila a Arc Touch Mouse va raspunde exact la viteza miscarii degetului dvs., utilizand feedbackul haptic (vibrare usoara care semnalizeaza viteza de defilare) pentru a parcurge documentele sau paginile web pe cat de rapid sau de atent doriti, doar cu ajutorul simtului tactil.
-Curbat pentru confort, aplatizat pentru impachetare. Potrivire perfecta in mana dvs. si cu stilul mobil de viata.
Mouse-ul este folosit dar in stare estetica foarte buna 9.5 / 10(are doar urme de amprenta de la degete) Poze Reale Tel: 0746 373 180
-Pret magazin emag este de 315 lei:
https://www.emag.ro/mouse-microsoft-arc-touch-wireless-negru-rvf-00056/pd/DKYKJBBBM/

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.