Boxe Active 2x65 W

450 LEI

Putere
Putere REALA | RMS | 2 x 65 w = 130 w
Putere PMPO 2 x 715 w = 1430 w
Difuzoare
Difuzoare Bas: 10 inch + Inalte
Dimensiuni
Dimensiuni in cm. pe Fiecare Boxa Inaltime:55 | Latime: 33 | Adancime: 29
Greutate
Kg / Boxa Stanga: 10 Kg | Dreapta: 13 Kg
Finali
Tranzistori Toshiba 2SC5198

Boxe Active cu Amplificator
Sistemul prezentat este echipat cu difuzoare de bas 10 inch ceea ce asigura o sonorizare suficienta in multe locatii ca: restaurante, baruri, petreceri onomastice acasa sau in cluburi, petreceri copii etc.
Echiparea este completa incluzand intrarile de microfon cu functie karaoke si ecou, egalizator grafic 7 benzi, reglaje independente de volum, balans si ton.
Intrarea audio poate procesa orice semnal provenit de la calculator, clape, laptop etc. iar portul USB poate scana si identifica automat melodiile de pe stick-ul dvs. la fel ca si interfata pentru carduri SD ce poate reda muzica, chiar de pe cardul unui telefon mobil.
Incintele sunt protejate in exterior cu coltare metalice conform standardelor de sisteme boxe active profesionale iar constructia carcaselor este foarte solida, cu ramforsari.
Puterea de 2 x 65 w -130 w total / set, este asigurata de o buna compatibilitate intre transformatorul de alimentare toroidal, amplificatorul incorporat echipat cu 4 tranzistori finali toshiba 2SC 5198 Tranzistori de Putere pentru Boxe Active de Petrecere si difuzoarele de bas prevazute cu magneti de diametru 100 mm.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.