Filme de pe Netflix

2016-10-18 12:59:28
Lilisor
Pentru că mi s-a părut prea scump abonamentul TV, avem Netflix. E mai practic și mai util. Și-s filme bune pe Netflix, fără zeci de minute de reclame făcute parcă de șobolani drogați (după duiumul de reclame idioate la medicamente e ușor să rămâi cu impresia că problema principală a românilor e frica de a tuși când au diaree). Iaca doar câteva recomandări de filme și seriale de pe Netflix, văzute în ultima perioadă.
1. Riphagen
Despre Al Doilea Război Mondial și rezistența din Rotterdam & Amsterdam, despre colaborarea poliției olandeze cu naziștii. Și despre cât de crud e omul mai ales în vreme de război. Europenii chiar știu să facă filme mai bune decât americanii însetați de explozii și sânge împroșcat în toate părțile. Plus că filmul ăsta nu profită la maximum de empatia spectatorului, ca multe alte producții ce tratează un subiect atât de vast și de crud. E de văzut.
2. Black Mirror
E un serial atipic, adică episoadele n-au legătură între ele. Satiră și umor negru, ficțiune îmbinată cu realitate. E genul ăla de serial la care râzi de idioțenii, dar apoi te gândești că așa ceva chiar se poate întâmpla în realitate (și nu mă refer la episodul cu primul ministru britanic). Sunt doar 3 episoade / sezon, parcă. Sezonul 3 va apărea în 21 octombrie
3. Unbreakable Jimmy Schmidt
Când am văzut imaginea filmului mi-am zis „hell no, e prea roz”. Și-am trecut peste serial, dându-i totuși o șansă astă vară, în timp ce tricotam o eșarfă. Și după primele 2 episoade am început să caut informații, să văd cine totuși a gândit un asemenea serial în care se face mișto de americani, pop culture și ideea americană de a gândi pozitiv indiferent de situație. Tina Fey e-n spatele (și-n fața) serialului și poate doar știind asta ar merita să-i acorzi o șansă lui Jimmy.
4. Ali Wong – Baby Cobra
Stand up comedy cu o gravidă care se laudă că s-a măritat cu un tip de la Harvard pt că ea nu mai vrea să mai lucreze vreodată. Și cam atât pentru că restul trebuie văzut
5. Dwayne Perking – Take Note
Alt stand up comedy cu un tip care compară Europa cu America și altele, fără a exagera cu stereotipii enervante.
6. Stranger Things
Un serial parcă desprins din cărțile lui Stephen King, cel puțin asta e prima impresie cu care am rămas după primul episod. Acțiunea se desfășoară treptat, episod cu episod și atinge punctul culminant în ultimele 2 episoade din cele 8, cât are primul sezon. Al doilea sezon încă se filmează și au rămas nenumărate întrebări fără răspuns care sper să fie lămurite în următorul.
7. Cedric the Entertainer
Stand up comedy despre americani, muzică, hipsterime și millennials din perspectiva unui tip de 40 de ani.
8. Designated Survivor
Un serial care apare încet pe Netflix, episod cu episod. Cum s-ar organiza America dacă ar dispărea congresul american și președintele în urma unui atac terorist. E mai interesant decât circul mediatic din jurul alegerilor președințiale americane. Și-i cu Keifer Sutherland care se transformă episod cu episod, dintr-un pisoi speriat într-o felină căreia-i cresc ghearele.
The Good Wife și How To Get Away With Murder au episoade noi, pe care încă nu le-am văzut. Fracture, cu Anthony Hopkins e de văzut (dacă nu l-ai prins la HBO până acum), Mascots e amuzant dacă-ți plac filmele care fac mișto de lucruri banale. Apoi ar mai fi documentare interesante, cum e Holy Hell – despre un cult bizar, Amanda Knox – despre o studentă acuzată că și-ar fi ucis colega de apartament în Italia și toată nebunia mediatică din jurul procesului său, After P0rn Ends – despre ce se întâmplă cu starletele porno după ce-și încheie carierele, iar spectacolele de stand up comedy cu Jimmy Carr și John Mulaney merită văzute. La fel și Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy
Când am timp să văd filme și seriale? Seara, la cină și înainte de somn.
 

No related posts.

Citeste mai departe

Alte postari pe blogul Lilisor

De unde să știm?!
Vrem schimbare, dar numai dacă alții se schimbă!
Pregătiri și așteptări
Bună ziua căciulă …
Piramida priorităților
Ah, da, n-am chef de așa ceva!
Social rant
Șuncuiuș și Piatra Șoimului în aprilie 2017
Drumul Crucii-n Oradea din 2017!
Senzațional! Oradea va avea cea mai mare recoltă de cultură filarmonică!
După 30 de ani …
Am descoperit secretul universului! N-o să-ți vină să crezi ce AVANTAJE ai dacă citești despre SECRETUL pe care nicio agenție de agenturi străine nu-l vrea făcut public!
În 2017 mi-aș dori …
Fast Thinking
Da, am ieșit la protest!
Little boxes
Networking politic
Tinerii frumoși
oumaigad, mă plictisești!
Seducția puterii
Septembrie-n Bratca
Ziua când mi-a fost rușine că trăiesc în Oradea și-n România
Filme de pe Netflix
Alergia la ambrozie nu-i o fiță!
Condamnarea celuilalt
Am ajuns și la Vlădeasa
Poze cu mâncare
Coalițiile, familiile și valorile morale
Lumea lui „Nu se merită”
Ia mâna de pe claxon la nuntă!
Unde ieși în weekend vara dacă n-ai mașină (și bugetul restrâns)
De ce, Digi24, de ce?
Holy Cow, de David Duchovny
Activistul de feisbuc
Cel mai sigur pariu
Audiobooks: A tale for the time being, Ruth Ozeki
O lume minunată
Cine intră pe astfel de reclame?
Da’ cu strada mea ce aveți?
Învechind ca vinul
Cursuri interesante în Oradea : gătit şi foto
Un film bun și o faptă bună
Fără bacon viața ar fi pustiu …
Maia Optic în Oradea pentru ochelari
Caut ochelari pentru vedere
O conferinta și filmul Usturoi @ Oradea!
Voi deschideți ușa oricui?
Mesajele păpușilor
noi filtre, ochelari vechi
Prima experiență cu Air BnB