Am nevoie de sfaturi

2017-08-03 19:23:06
TheFan
Ok deci nu stiu ce m-a apucat acum sa scriu la ora asta un articol- 3 dimineata.Cred ca e din cauza lipsei de ocupatie pentru ca merg de 4 ore cu masina si abia astept sa mananc o fripturica mai tarziu.
Totusi in acest post vreau sa va vorbesc despre altceva.De curand mi-am schimbat telefonul.Am avut un Nokia 6234 si l-am dat pe un N70.Toate bune si frumoase pana aici…….
La inceput ca orice om care trebe de la un telefon non-symbian pe unul symbian se vor vedea diferentele imediat.In primul rand telefoanele symbian reprezinta un sistem de operare mai complex si de aceea cer mai multe resurse.De exemplu la ele o sa gasim RAM-ul, ceea ce nu gasesti la celelalte telefone.
Eh aici e si of-ul meu.Nu m-am obisnuit nici dupa 2 saptamani de folosinta zilnica a telefonului cu rapiditatea de procesare a aplicatiilor.Practic ele merg cam incet si nu imi place mie sa astept nici 5 secunde sa se deschida agenda sau inbox-ul.
Pe de alta parte symbian are si buline albe.Pentru astfel de telefoane ve-ti gasi tot felul de aplicatii care mai de care mai folositoare.Din prima zi cand am pus mana pe N70 am inceput sa trag aplicatii pentru el.Mi-a placut o vreme, dar a revenit problema procesarii.
Voi ce ziceti ce ar fi mai bine?Sa imi schimb N70-ul pe un telefon fara symbian sau sa iau un telefon mai nou- ex. Nokia N82- cu symbian?
PS:Articolul asta l-am scris ieri dimineata dar din cauza cacatului de Clicknet Mobile n-am avut cum sa-l termin
Citeste mai departe

Alte postari pe blogul TheFan