De ce a trecut vaca peste drum?

2017-04-01 10:06:51
TheFan
In cazul de fata e vorba de o vacuta simpatica cu varsta intre 20 si 30 de ani, cu greutatea asemanatoare cu a mea (adica peste 100 kg) si cu un zambet (rajnet?) tembel pe fata.
Locul unde a trecut vacuta noastra peste drum este pe strada Nufarului (Oradea), la 50 de metri de trecerea de pietoni. Time frame: orele diminetii (in jur de 8:30).
Vacuta avea un zambet satisfacut pe fata cand a trecut drumul pe loc nepermis, jucandu-se “dodgeball” cu masinile care circula prin zona cu viteza considerabila. Probabil se gandea: vedeti, fraierilor, v-am facut, am trecut pe unde mi s-a sculat… sfarcul drept (ca p*la nu are, fiind vorba de vaca).
Ma gandeam si eu: oare ce s-ar fi intamplat daca vre-un taur cu multi cai la bord ar fi luat-o pe sus? Oare cu ce volum ar fi urlat (si nu doar ea) ca animalele astea cu patru roti au mai facut o victima pe sosele?
Oare cand isi va da seama lumea ca regulile de circulatie – oricat de tampite par ele – sunt gandite sa le protejeze viata cacacioasa?
(Exceptand poate regula referitoare la taierea copacilor de la marginea drumului, ca aceasta regula este cea mai tampita pe care am auzit-o vreodata!)
Citeste mai departe

Alte postari pe blogul TheFan