F.E.A.R. – Perseus Mandate

2017-09-19 15:32:13
TheFan
Am inceput acest joc chiar ieri iar astazi l-am terminat.Sincer pe langa multe alte jocuri acesta mi s-a parut foarte usor.Eu am avut o boala cu F.E.A.R. de ceva vreme.Problema a fost ca nu am putut juca jocul de cand ma schimbat placa video, si singurul care mi-a ramas nejucat din seria aceasta este Perseus Mandate.
Pentru cei care nu stiu F.E.A.R. ( First Encounter Assault Recon ) este un FPS SF/Horror in care facem cunostinta cu multe creaturi ciudate si cu o “fetita rea” care ne tine in suspans pe toate cele 4 jocuri din serie.Povestea se invarte in jurul acestei fetite de care unii vor sa scape si altii vor sa ii foloseasca puterile in scopuri rele – normal-.
Jocul a fost cotat cu o nota foarte buna, ajungand in prima luna de la lansare la 8.9 .Este o nota foarte buna pentru un joc nou.Cand a aparut prima data si l-am jucat mi s-a parut incredibil si din punct de vedere grafic cat si ca gameplay.Este, sa stiti, o combinatie rar gasita.
Si uitati totusi este un nou “episod” din seria F.E.A.R. pe care cu parere de rau trebuie sa spun ca nu il voi putea juca din cauza PC-ului de cacat .Dar, am speranta ca il voi face bun vara aceasta pentru ca am o lista destul de lunga cu jocuri must-play.
Ramanand la subiectul cu F.E.A.R. va spun ca noul joc se numeste Project Origin.Desigur fiind un joc din 2009 grafica tine pasul cu vremea.M-am uitat putin pe ‘ici pe ‘colo sa vad daca se gasesc elemente interesante.Va spun ca sunt destul si, daca aveti un PC bun, vi-l recomand cu caldura.
Citeste mai departe

Alte postari pe blogul TheFan