The Devil’s Chair (2006)

2017-03-29 23:17:21
TheFan
La prima vedere parerea mea despre acest film a fost: bolnav. Si cam asa si este.
Protagonistul filmului este Nick West, un pierde-vara drogat, dornic de senzatii tari. Prietena sa – o fetita tipica de bani gata, plictisita de viata sa – accepta sa petreaca cu el niste clipe de neuitat intr-un spital de nebuni dezafectat, clipe intarite si de o cantitate oarecare de LSD.
Iubaretii gasesc un scaun misterios (arata ca un scaun electric) intr-una dintre camere – ea se aseaza in scaun… si de aici incep problemele. Nu se stie daca e o viziune din cauza drogurilor sau intr-adevar o forta supranaturala malefica… dar fata o vedem sfasiata la un moment dat, iar pe Nick – ulterior – in casa de nebuni.
Dupa 4 ani de “vacanta” medicul il convinge pe Nick sa se intoarca in spitalul parasit – cu scopul de a-i studia problema mentala. El accepta – si incep problemele.
In timp ce ma uitam la film mi-am adus aminte de filmul de groasa clasic semnat de maestrul Clive Barker: Hellraiser. Ca si acela, si acest film e recomandat doar persoanelor cu varsta peste 18 ani, cu nervii puternici si cu stomacul la locul lui.
Filmul este semnat de regizorul britanic Adam Mason. Il recomand tuturor iubitorilor de filme de groaza, mai ales pentru fanii slasherelor. Fiind un film britanic, ii lipseste comercialitatea productiilor din Hollywood.
Citeste mai departe

Alte postari pe blogul TheFan