Cumpar firme

Son Consult va poate oferi urmatoarele servicii, toate in conformitate cu legislatia in vigoare fiind efectuate cu profesionalism si siguranta, schimband perceptia clientilor nostri asupra furnizarii acestor tip de servicii, atingand si depasind in mod constant asteptarile lor. Serviciile noastre acopera urmatoarele domenii:
1. Preluarea firmelor cu datorii
2. Cesionari de firme
3. Infiintari societati
Companiile ce inregistreaza datorii catre stat, banci, parteneri se indreapta, de cele mai multe ori, spre o directie fatala, care intr-un final afecteaza atat creditorii, cat si debitorii. Nici un act normativ nu va poate obliga sa tarati dupa dvs. o companie indatorata. Procesul de transmitere a dreptului de proprietate asupra companiilor se face in limitele legii, insemnand ca dupa semnarea contractului de cesionare nu veti mai averesponsabilitate cu privire la activitatea firmei.
Garantia transferului o reprezinta, nu doar experienta noastra, ci si faptul ca fiecare operatiune va fi asigurata de un Contract de garantie, ce va confera siguranta impotriva oricaror deficiente juridice. Garantam confidentialitatea informatiilor comunicate chiar dupa incetarea raporturilor de colaborare.Despre conditiile concrete in care se va realiza vanzarea va vom informa in cadrul unei intalniri personale in urma unei programari telefonice. In functie de locati, un consultant comercial se poate deplasa oriunde in tara.
Asa ca, daca sunteti un intreprinzator care se confrunta cu dificultati financiare, datoriile v-au adus intr-o situatie fara iesire si doriti sa vindeti firma, apelati cu incredere la serviciile noastre.Cu convingerea ca greutatile financiare, cu care va confruntati pot lua sfarsit aveti sansa prin noi de lua totul de la capat.

Apeland la Son Consult aveti sansa unui nou inceput!

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.