Predator Paintball este un Club…

Predator Paintball este un Club de paintball si sporturi extreme cu traditie si experienta de ani de zile. Suntem mandrii sa va anuntam ca am inceput activitatea si in Oradea. Echipamentele folosite de noi sunt cele mai fiabile din lume (Tippmann) iar in domeniu de TEAMBUILDING am avut clienti din Oradea firme cum ar fi : D&C , Cominca , Hexol , Banca Italo Romena , Dr. Gusto si multe altele... Predator isi propune sa ofere jucatorilor de paintball protectia si confortul maxim in joc! Siguranta este pe primul loc! Oferta noastra este bogata pretul unei bile putand sa ajunga pana la 0,15 bani pe bila plus alte promotii. Terenurile de lupta sunt multe in Oradea si mai ales in imprejurimi.
Pentru a alege locatia potrivita jocului de paintball trebuie avuta in vedere in primul rand siguranta pe care terenul o ofera jucatorilor si celor care nu sunt implicati in joc (nu vom juca in strada si nici in preajma “civililor”).
Terenul de lupta trebuie sa aiba obstacole suficiente si in cazul in care trebuie, acordul proprietarului acelui teren.
Clientul poate sa isi aleaga locatia atat timp cat corespunde cu standardele Predator mentionate mai sus.
In cazul in care clientul nu are o locatie anume Predator va propune locatia si clientul poate sa aleaga locul de desfasurare a meciurilor. Vizitati siteurile noastre paintballbh.com sau paintballoradea.com . Rezervari la 0742 432 444 sau 0720 11 77 96 .
VANATOAREA INCEPE ATUNCI CAND TU DECIZI....!!!

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.