JIGUJA (ENERGIZANT NATURAL DIN EXTRACT DE PLANTE )

JIGUJA (ENERGIZANT NATURAL DIN EXTRACT DE PLANTE )
- peste 99% natural.
* fara adaos de zahar, fara cofeina, taurina sau stimulenti chimici
* fara contraindicatii sau efecte secundare
* NU creaza dependenta
* ANTIMAHMUREALA (protejeaza ficatul)
* Recomandat hipertensivilor si celor sensibili la cofeina
* Recomandat sportivilor
* Recomandat persoanelor care depun efort fizic sau intelectual intens (antistress)

JIGUJA CA SA-TI FIE BINE

Ingrediente: extract din stafida Arborelui de miere, 89% apa de izvor purificata, extract lichid de mere, scortisoara, gust de mere

JIGUJA este energizant metabolic pe baza de extract natural de plante si arome orientale, cu efecte de prevenire si combatere a simptomelor provocate de consumul de alcool si sustinerea sanatatii prin detoxificarea, rehidratarea si purificarea organismului.

EFECTE BENEFICE PE CARE LE ARE:
* servita inainte de a consuma alcool JIGUJA protejaza ficatul de actiunea nociva a alcolului si reduce absortia alcoolului in singe.
* JIGUJA este excelenta in amestec sau asociere cu toate tipurile de bauturi alcoolice sau nealcoolice inbunatatindu-le gustul si pastrindu-si efectele benefice si in aceasta situatie.
* servita dupa consumul de alcool JIGUJA previne simptomele neplacute de mahmureala, stare de rau, greata, dureri de cap, gura uscata si sete provocate de consumul de alcool.
* servita in zilele calduroase si dupa sauna inlatura senzatia acuta de sete prin hidratarea organismului fiind revigorant , tonifiant si energizant metabolic excelent.
* Pe linga toate acestea JIGUJA mai este si un bun diuretic, regleaza tensiunea arteriala si da o stare generala de bine care este o consecinta a faptului ca odata hidratate si detoxificate organele interne functioneaza mult mai bine iar aceasta are ca si consecinta optimizarea tuturor functiilor organismului.

PRET: 5 Ron / buc comenzi peste 10 buc -4.5ron/buc


Pentru informatii / comenzi: 0740.810.898

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.