Bronz Organic

Noi, Organic Bronze, suntem firma distribuitoare pe Europa de Est a marcilor de top White to Brown, Bellissimo si Bali Sun.
Marcile White to Brown, Bellissimo si Bali Sun au fost create in 2004 si inca de atunci se afla în topul produselor de bronzat prin pulverizare.

Organic Bronze introduce conceptul bronzarii sunless. Produsele firmei au la baza o substanta denumita Dihidroxiacetona (DHA) ca agent activ de bronzare. DHA este un derivat vegetal nedaunator pentru epiderma, care este folosit în industria cosmetica de peste 30 de ani. DHA interactioneaza cu stratul exterior al epidermei, producând un bronz auriu-maro ca "ca de pe plaja" . DHA reactioneaza cu amino-acizii si proteinele de keratina din celulele "moarte" ale epidermei. În acest fel se obtine acel bronz extraordinar, fara a petrece un minut la soare.

Folosindu-si bogatia de cunostinte si priceperea, Bali Sun a creat primele Solutii de Bronzat Aromatherapy din lume, produse care va dau o stare de bine si cel mai important, o piele bronzata minunat.
Gama White to Brown se extinde si dezvolta produse noi, formule avansate, utilizând cele mai bune ingrediente pentru un bronz profesional de inalta clasa.

Pistolul de pulverizare de la White to Brown si de la Bali Sun are avantajul unui sistem inovativ de pulverizare care utilizeaza o tehnologie inovatoare într-un aparat relativ mic. Este recomandat atât pentru aplicatiile pe fata si decolteu, cât si pentru aplicarile pe tot corpul rezultatul fiind un bronz auriu omogen si intens. Extrem de silentios, pulverizatorul este solutia perfecta pentru saloanele unde linistea si calmul sunt esentiale pentru relaxarea perfecta.

Solutiile de bronzat pentru aparate sunt facute manual, în loturi mici, spre a asigura prospetimea, folosind numai ingrediente naturale de cea mai buna calitate. Spre deosebire de alte produse, solutiile de bronzare Organic Bronze sunt blânde cu pielea, iar ingredientele folosite în produsele noastre provin din cele mai bune surse din toata lumea.

Yahoo I.D. organic.bronze
www.organicbronze.eu

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.