REFORM - revolutia aparatelor de slabit

REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION este un inovativ aparat cu ultrasunete de joasa frecventa (20-40 Khz ), care exploatind fenomenul fizic al cavitatiei produce dezintegrarea celulelor adipoase si in consecinta reducerea stratului adipos.
CAVITATIA ULTRASONICA reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere in mod sigur si fara durere celulita si adipozitatile localizate, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale.
CAVITATIA a fost utilizata in domeniul estetic incepind cu anul 2005 si numele sau este legat de fenomenul care exploateaza principiul hidraulic.
CAVITATIA se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care din cauza presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie , rupind in acest fel membranele celulelor adipoase care de altfel sunt foarte fragile.Odata dezintegrata celula adipoasa , tot continutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic .
Utilizind o frecventa de pina la 40 Khz REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION in numai citeva sedinte de tratament, este in masura sa rezolve problemele legate de celulita si adipozitate care pina acum puteau fi rezolvate doar chirurgical.
REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION este controlat de un microprocesor care permite o stricta emisie a undelor de presiune care genereaza efectul de cavitatie.Specifica modulatie a frecventei si posibilitatea variatiei emisiei, actioneaza in mod direct asupra adipocitelor dind chiar de la primele aplicatii rezultate surprinzatoare.
Efectele produse de REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION :
Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune lipoclasica (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe linga reducerea consistentei masei adipoase.La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor ” noduli celulitici”, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rind o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.

REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION opereaza prin intermediul unui generator de ultrasunete de joasa frecventa (20-40 Khz ).

REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION ofera 3 tipuri de tratamente:
1.cavitatie
2.endocavitatie
3.masaj mecanic cu vacuum

Transductorul CAVITATIE opereaza la o frecventa de 20 Khz actioneaza in profunzime si are dimensiunea de 70 mm diametru.Se utilizeaza in straturile adipoase groase si in general in primele sedinte de tratament.
Transductorul ENDOCAVITATIE opereaza la o frecventa de 40 Khz , are o actiune mai superficiala fata de transductorul cavitatie.Dimensiunea este mai mica(50 mm diametru) si se utilizeaza asupra tesuturilor adipoase mai putin problematice.
Acest transductor realizeaza si masaj mecanic cu vacuum.
INDICATII:
tratamentul celulitei
reducerea adipozitatilor localizate
remodelare corporala
reducerea aspectului de coaja de portocala
drenajul lichidelor stagnante

Importator exclusiv REFORM in Romania compania BUZZ IMPEX.
www.beauty-tools.ro; 0766268390,0730120264

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.