Depozit dezmembrari si piese noi scutere-maxiscutere

Rycy Moto este un depozit de piese second hand si noi pentru scutere si maxiscutere. Este primul parc de piese din dezmembrari care are o abordare profesionala, oferind posibilitatea de cumparare on-line cu identificarea fiecarei piese de schimb.
Rycy Moto are ca obiectiv principal oferirea unei solutii complete pentru clienti, aceasta incluzand piese s.h., piese noi si diferite servicii care sa aduca valoare comunitatii de service-uri, mecanici si magazine din domeniu pe piata din Romania.
Rycy Moto pregateste prima franciza de service-uri pentru scutere-moto din Romania, pentru pasionati, dar si pentru cei care doresc sa inceapa un business intr-un domeniu cu o crestere masiva si care va genera venituri si profituri considerabile in anii ce vor urma. Printre avantajele acestui serviciu se numara:
1. Consultanta juridica, mod de abordare a clientilor, cursuri de mecanica, acces la scule si aparatura necesara, manuale de service, consultanta cu privire la locatie si la investitiile necesare pentru primii pasi.
2. La RycyMoto gasesti toate piesele pentru lucrarile efectuate: piese noi (originale, aftermarket) si second hand la preturile cele mai mici.
3. RycyMoto iti ofera primii clienti din orasul sau zona tau, din baza noastra de date de peste 1300 clienti actuali la nivel national.

Date de contact:
Program: Luni-Vineri 9:00-17:00, Sambata 9:00-13:00
Pentru comenzi directe si detalii: www.rycymoto.ro, comenzi@rycymoto.ro
Tel. 0748/544115, 0734/939144, 0771/ 549275


Daca esti interesat sa incepi o afacere cu dreptul, sa faci parte dintr-o comunitate extinsa la nivel national si sa fii sustinut de o echipa de profesionisti, atunci asteptam sa ne contactezi. Trimite un e-mail la richard@rycymoto.ro cu mesajul Franciza.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.