Formatie nunta,dj,sunet, foto, video, flori

Servicii muzicale, formatii si solisti, servicii dj sonorizare si lumini profesionale, servicii foto video, aranjamente florale si decoratiuni, precum si alte tipuri de servicii dorite de client.
Zeen Art Media, vine in intampinarea dumneavoastra cu o echipa de specialisti in domeniul de entertainment, care au o vasta si indelungata experienta acumulata in Televiziune, Media si Show-Bizz.
Organizam nunti, botezuri, petreceri private, receptii, petreceri tematice, zile onomastice, mese festive, revelioane, carnavaluri pana la diferite alte aniversari, conferinte, prezentari de moda, baluri licee si facultati, reuniuni de clasa, nunta 2015, oferte nunti, nunta bucuresti, filmari nunti, servicii nunata, petreceri de sarbatori, receptii si dineuri, lansari de produse si marci, simpozioane, banchete, cocktail-uri, fiecare eveniment pe care ni-l propunem, devine distinctiv, extraordinar si complet personalizat.
Impreuna prin pachetul de servicii care se potriveste cel mai bine nevoilor si gusturilor dumneavoastra, echipa noastra va ofera oricand, servicii complete de design, planificare si management al evenimentului, oferindu-va asadar, posibilitatea fara eforturi, sa aveti o amintire speciala!
Acceseaza acum unul din pachetele promotionale , pentru a beneficia de reducerile noastre de pret, valabile doar in perioada 05 ianuarie - 28 februarie 2015.
Site: www.zeenart.ro
Telefon: 0767903386

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.