Vemma Affiliate

Vemma vine de la vitamins, essensials, minerals, mangosteen.
Vemma a fost infintata de B.K. BOREYKO in 2003 sau 2004(nu mai stiu)
Vemma are 3 categorii de produse,deocamdata.
Produse pentru fitness, produse pentru sanatate si bauturi energizante sau racoritoare.
Daca vrei sa faci bani din vemma tot ce trebe sa faci este sa aduci persoane, e simplu.
Eu te bag pe tine si tu la randul tau mai poti baga 10 sub tine, eu pe cine mai bag o sa fie or sub tine ori sub cine mai ii sub mine.
Cu cat ai mai multi sub tine cu atat mai multi bani faci. Daca ai 10 intri in bronz si castigi cam 140 de euro lunar pasiv.
Tot ce trebuie sa faci ca sa intri in vemma este sa cumperi un pachet de 66 de euro prima luna pentru ca doar asa iti poti face cont si devi customer.
Odata ce ai bagat prima persoana sub tine devi affiliate si iti va cere datele de la banca unde sa-ti vireze banii.
Cu cat ai mai multi sub tine cu atat ai mai multe puncte, puncte care se transforma in bani.
Pachetu poti sa-l schimbi luna urmatoare sa nu fie neaparat cel de 66 de euro(verve portocaliu) doar ca ala iti da punctele necesare prima luna sa-ti faci cont.
Pachetu trebe cumparat lunar de catre toti de sub tine inclusiv tu, dar daca stai sa te gandesti, ai 10 persoane sub tine si castigi pasiv 140 de euro..pachetu se plateste singur si iti mai si vin bani pe langa.
Banii vin de la aia de sub tine, tu castigi un procentaj de la fiecare de sub tine cum la fel castiga si aia de sub tine.
Mai sunt bonusurile...unul dintre ele este frenzy bonus=daca bagi 6 persoane intr-o saptamana castigi automat 240 de euro sau daca bagi 3 persoane intr-o saptamana ai pachetul gratis luna urmatoare
Parte buna e ca ii o piata noua in romania si romanul vrea sa faca bani.
Daca esti cat mai sus in "piramida" imagineaza-ti cand o sa ai o tara sub tine + ca avem si ajutorul celor din austria si vrem sa ne extindem in toata europa.

Pentru cei interesati ii rog sa sune la numarul de telefon sau sa dea un PM , vom stabili o intalnire pentru a clarifica toate detaliile,

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.