Cadouri de 8 Martie - Parfumuri dama

Lancome La Vie est belle - 75ml
La Vie Est Belle de la Lancome este un parfum floral fructat gurmand de dama. Acesta este un parfum nou, La Vie Est Belle a fost lansat in anul 2012. Notele de varf sunt coacaze negre si para; notele de mijloc sunt stanjenel, iasomie si floare de portocal; Notele de baza sunt paciuli, boabe de tonka, vanilie si pralina.

Carolina Herrera 212 VIP Women - 80ml
Parfumul aduce o noua perspectiva asupra lumii, fiind inspirat de stilul de viata creativ, modern si elegant al zonei metropolitane din orasul New York. Inima ei de note florale rece intareste un efect care este aproape glacial cool. Baza de un echilibru perfect între notele de mosc si lemn de santal transparent, o senzatie de blând ca senzual.

Thierry Mugler Alien - 90ml
Misterios, bogat si exotic acest parfum ne capteaza prin seductia lui. Un parfum ce satisface dorintele ce le au majoritatea femeilor. Acest parfum a fost creat de Dominique Ropion si Laurent Bruyere in 2005 si este un cadou perfect pentru orice ocazie. Aceasta mireasma feminina are o combinatie de chihlimbar, esente de paduri, portocal inflorit, note verzi si vanilie. Nota de varf este iasomie; Nota de mijloc este note lemnoase; Nota de baza este ambra.

Chanel No.5 - 100ml
Probabil cel mai celebru parfum din lume, Chanel No. 5 ramane un clasic prin atemporalitate. Combinatia sa unica a fost initial remarcata de Marilyn Monroe, una dintre primele sale adepte, in timp ce imaginea actuala este reprezentata de faimoasa Nicole Kidman. Notele florale si lemnoase se contopesc in una dintre cele mai versatile si mai complexe formule ale tuturor timpurilor.

Givenchy Ange ou Demon - 100ml
Parfumul de lux Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir este o versiune noua a popularului si bine-cunoscutului parfum pentru femei. Aceasta versiune este mult mai puternica decat originalul...o adevarata bautura a dragostei si a frumusetii, care te invaluie intr-o senzualitate seducatoare, careia nimeni nu ii poate rezista. Ingredientele din care este obtinut nu este un mister. Florile de portocale, lamaie italiana, iasomia si vanilia creaza o compozitie ametitoare, de care pur si simplu te vei indragosti.
Misterul se afla in proprietatile exceptionale ale elixirului. Acest lucru te va pune fata in fata cu doua optiuni: a fi un inger frumos sau un demon pasional? Tu alegi. Acest elixir iti va indeplini dorintele secrete. Si indiferent de ce vei alege, parfumul Ange ou Demon Le Secret Elixir iti va pune in evidenta feminitatea atractiva.

Preturile sunt de 100ron/bucata, mai putin la 212 VIP care este la 130ron/bucata.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.