De vanzare/ De inchiriat Pensiune si Restaurant

Pensiune si Restaurant, situate in Baile 1 Mai – jud. Bihor
1. Pensiune 11 camere (max. 32 de locuri), constructii SCT = 782 mp (SUT =600 mp), cu regim de inaltime D+P+2E: 5 camere duble + 3 camere triple + 3 apartamente. Toate camerele au aer conditionat, internet, TV color conectat la cablu, telefon, minibar, baie cu cadita si dus cu hidromasaj. Pensiunea este racordata la toate utilitatile (apa, canal, electricitate, internet, cablu tv), incalzirea este asigurata de centrala proprie si exista amenajat un spatiu de parcare pentru 20 locuri – inclusiv autobuz. Pensiunea este in circuitul turistic din 2004, avand un site propriu si un portofoliu semnificativ de clienti.

2. Teren in suprafata de 4.750 mp: curtea pensiunii este un adevarat parc in aer liber, cu peste 4.000 metri patrati de spatiu verde.
Agrement:
piscina spatioasa cu apa termala - 50 mp;
teras? în stil rustic, filigorie si gr?tar în aer liber;
sauna;
teren de sport;
loc de joaca pentru copii.

3. Restaurant si Bar cu terasa: restaurant aprox. 100 locuri + bar 20 locuri + terasa 50 locuri, SCT = 383 mp (SUT = 300 mp).
Restaurantul are un design modern si ofera posibilitatea de a gazdui conferinte, seminarii, sedinte si intalniri de afaceri precum si alte evenimente (nunti, botezuri, etc) este dotat cu aer conditionat, video-proiector si ecran retractabil, instalatie de sonorizare profesionala.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.