CASTI originale Samsung, HTC, Nokia, IPHONE, Huawei, Alcatel

30 LEI

De vanzare:
-casti originale Nokia, NOI, cu mufa de 3.5 inch, pe culoarea neagra, model clasic(nu sunt dopuri), compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand.
PRET: 15 ron

-casti originale Nokia, NOI, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra si alba, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie LUMIA ca de exemplu Lumia 505, Lumia 510, Lumia 520, Lumia 610, Lumia 620, Lumia 625, Lumia 710, Lumia 720, Lumia 800, Lumia 820, Lumia 900, Lumia 920, Lumia 925, Lumia 1020, LUMIA 930, etc.
PRET: 50 ron

-casti originale Samsung, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de S3, S2 plus, Note2, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea alba, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand, chiar si IPHONE.
PRET: 30 ron

-casti originale Samsung, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de S4, S4 Active, S4 Zoom, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea alba, cu microfon si buton volum, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand, chiar si IPHONE.
PRET: 35 ron

- casti originale HUAWEI, noi, earbuds, cu mufa de 3.5 inch, pe culoarea alba, cu microfon si buton volum, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand.
Sunt confectionate dintr-un material premium pentru a oferi confort optim in utilizare de lunga durata.
PRET: 75 ron

-casti originale HTC, NOI, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra iar dopurile rosii, modelul ce se gaseste in pachetele HTC One M7, One Max, One Mini, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand. Acestea sunt concepute pentru a elimina zgomotul de fond iar butonul are functiile de a prelua/incheia apeluri.
PRET: 50 ron

-casti originale Samsung, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de S5, S5 mini, S5 Active, Note 4, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra si alba, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand.
PRET: 40 ron

-casti originale Samsung, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de S6,S6 EDGE,S6 EDGE+, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra si alba, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand. Au o impedanta nominala de 32?(ohmi), raspuns in frecventa de 20 - 20000 Hz,
o presiune acustica de 98.5 dB.
PRET: 60 ron

-casti originale APPLE, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de Iphone4/4S, cu mufa de 3.5 inch, pe culoarea alba, cu microfon si buton volum, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand.
PRET: 50 ron

-casti originale Samsung, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de S7,S7 EDGE, cu mufa de 3.5 inch, tip dop, pe culoarea neagra si alba, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand. Au un design stilat si compact, finisaj metalic, sunet optimizat si o lungime a cablului de aprox. 1.2 m.
PRET: 90 ron

-casti originale APPLE, NOI, modelul care se gaseste in pachetele de Iphone 5/5S, Iphone 6/6 Plus, earpods, cu mufa de 3.5 inch, pe culoarea alba, cu microfon si buton volum, compatibile cu majoritatea telefoanelor de ultima generatie, indiferent de brand.
Pret: 75 ron

!!! Aduc casti pentru ORICE telefon, respectiv ORICE BRAND la COMANDA !!!

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.