SUPORT husa BICICLETA, Atv, MOTOR telefoane,GPS universale, SUPORT AUTO telefon TABBLETA

De vanzare:
- suport husa BICICLETA, Atv, Motor, universal, compatibil cu o gama larga de terminale(telefon mobil,PDA,PNA,GPS,SmartPhone,MP3 player,MP4 player,PSP,Ipod,etc.). Contine o husa de protectie din material textil rezistenta la uzura si la picaturi de ploaie(Splash WaterProof). Este usor de instalat pe ghidon prin cleme de prindere, fiind proiectat pentru mentinerea dispozitivului/terminalului detinut intr-o pozitie fixa si stabila.
Are dimensiunile interioare urmatoare: aprox. 147 x 83 x 15 mm.
Suportul se poate roti 360 grade.
Este compatibil cu majoritatea dispozitivelor de la diversi producatori, avand dimensiunile mentionate la dimensiuni interioare. Este compatibil cu Note 3, Note 4, HTC One M8, Desire 816, Note Edge, S6, Xperia Z3, Lg G3, Iphone 6 Plus, HUAWEI Ascend Mate 7, etc
PRET: 60 ron

- suport auto universal compatibil cu o gama larga de terminale(telefon mobil,PDA,PNA,GPS,SmartPhone,MP3 player,MP4 player,PSP,Ipod,etc.). Este usor de instalat pe parbriz, fiind proiectat pentru metinarea dispozitivului/terminalului detinut intr-o pozitie fixa si stabila. Este usor de depozitat atunci cand nu il utilizati.
Ventuza puternica de prindere/ buton de reglare Max 120 mm - Min 40 mm. Butoane de rotatie al suportului (360 grade)/ buton de fixare pentru a nu se deranja pozitia dispozitivului in timpul miscarii autovehiculului.
PRET: 30 ron

- suport auto universal potrivit pentru tablete de 7, 8 si 10 inch indiferent de brand. Este proiectat pentru mentinerea dispozitivului/terminalului detinut intr-o pozitie fixa si stabila. Este prevazut cu buton pentru ajustarea latimii suportului auto, buton de cuplare sau decuplare rapida a ventuzei de prindere.
Suportul de fixare/prindere pe parbiz este cu ventuza(diametru 85mm).
Dimensiuni montura parbriz: aprox 95 x 150 mm.
Suport cu rotire de 360°.
PRET: 60 ron

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.