În atentia utilizatorilor de TELEFOANE MOBILE, CALCULATOARE, LAPTOPURI!

Îti merge greu calculatorul sau latopul, se încalzeste prea tare sau chiar nu mai porneste deloc? Noi putem fi solutia !!! Diagnosticare prealabila GRATUITA !!!

Service Calculatoare Oradea va ofera o gama larga de servicii atât persoanelor fizice cât si întreprinderilor mici sau mijlocii din Oradea si împrejurimi începând din anul 2006, servicii IT de administrare, întretinere, implementare sau dezvoltare în costuri optime pentru diferite platforme.
Instalarea si configurarea de sistemului de operare si a aplicatiilor optionale.
Devirusare si optimizare programelor.
Solutii de backup.
Procese de salvarea informatiilor.
Management de drivere.
Procese de întretinere si actualizare pentru sistemul de operare.
Instalare si configurare de aplicatii uzuale si anti-virus.
Operatii de transfer de date.
Teste de performanta.
Devirusarea sistemului de operare include scanarea fisierelor de sistem si asigurarea securitatii sistemului de operare.
Optimizarea sistemului de operare include analiza acestuia in scopul efectuarii unor schimbari la nivel de configuratie si stergerea fisierelor generate dinamic care ingreuneaza rularea acestuia.Instalare, dezinstalare, re-instalare, devirusare, back-up de date, întretinere programe.

Prin serviciul technic de service calculatoare va oferim solutii complete de diagnosticare si depanare, prin care asiguram performanta maxima pentru echipamentele Dvs desktop sau cele portabile (Laptop)!
Întretinerea calculatoarelor este un proces de rutina care trebuie efectuat constant pentru a elimina riscul cedarilor, implicit a pierderii de date. Astfel va oferim servicii avantajoase si costuri optime.

Indiferent de mediul în care este utilizat calculatorul, periodic trebuie întretinut, curatat de praful ce se aduna în interiorul calculatorului datorita coolerelor de racire, praf care reduce racirea componentelor, astfel cauzând degradrea, nefiind racirea suficienta (ex.: processor, placa grafica, hard-disk, sursa de alimentare).

Asiguram solutii IT complete de intretinere atât pentru calculatoarele utilizate acasã, cãt si pentru birourile Dvs. incepând de la servicii de mentenantâ de calculatoare pânã la întretinere de echipamente de retea.


Depanare calculatoare


Servicii de depanare pentru statii de tip Desktop sau pentru calculatoare portabile (Laptop).
Solutiile de back-up, care previne pierderea de informatii în cazul unei probleme de natura hardware.

Diagnosticare componente si sisteme.
Procesele de depanare hardware presupun identificarea componentelor defecte prin testare, repararea sa (in cazul in care este posibila), testarea acesteia.
Efectuarea unor teste de performanta.
Lucrari de întretinere si solutii de optimizare, eventuale upgrade-uri.
Solutii de diagnosticare si depanare pentru componentele retelei Dvs.

Asigur implementarea, administrarea, pastrarea în bune conditii de functionare a sistemelor de supraveghere pe baza de IP prin cablu, sau prin Wireless.

Persoanele care au o afacere (si numai), si doreste publicitate în mediul virtual pentru firma respectiva in vederea de a spori veniturile, sau pur si simplu dac au anumite lucruri de vânzare si doreste publicarea lor pe internet în cadrul paginilor de Web, pot solicita serviciile de web-design. O astfel de pagina web este gata în câteva ore sau zile, si va poate dubla profitul !!!

O reclama buna pe internet în era tehnologiei niciodata nu strica niciodata!

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.