LICHIDARE ! Angrenaj primar malossi 677758 htq z 17/39 honda bali

Angrenaj primar MALOSSI 677758 HTQ z 17/39 Honda Bali 50

Noile angrenaje HTQ de la Malossi au fost proiectate si construite cu dinti drepti pentru a minimaliza pierderile prin frecare si stresarea suportilor.

Angrenajele maresc usor raporturile facilitand exploatarea mai buna a scuterului.
Pinioanele secundare reduc pierderile la final pentru a transmite putere maxima rotii. Designul inovativ consta in includerea a doua camasi in cutia de la capatul blocului motor, acestea permitand montarea angrenajelor secundare cu dinti drepti. Aceasta grupare converteste miscarea rotativa de frecare direct cu un obiect din aliaj aluminiu-otel intr-un sistem de rotire cu frecare in jurul unor pinioane de otel.

Date tehnice
- material: triplu aliaj din otel temperat si intarit
- pinioanele sunt construite cu ajutorul unor masinarii de inalta precizie
- profilul dintilor este conceput pentru o rezistenta maxima si un zgomot minimal
- dintii sunt slefuiti pentru a permite contactul perfect cu suprafetele angrenajului crescand astfel durabilitatea si fiabilitatea
- fiecare angrenaj si pinion a fost potrivit individual pentru a se asigura cuplarea perfecta


Pentru a comanda si a beneficia de o reducere care poate sa inceapa de la 10%, la unele produse, vizitati magazinul online (www.rycymoto.ro/dezmembrari). Pentru orice alte piese noi sau second-hand pe care le cautati si nu le gasiti, sau nu mai sunt disponibile momentan, ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail.
Rycy Moto Oradea este depozit de piese second hand si noi, iar operatorii nostrii vand si piese din dezmembrari. Dezmembrez, demontez scuter, maxi, maxiscuter, motocicleta, moto, original, aftermarket sau tuning.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.