Epilator definitiv Silk'n Flash & Go 850 Ron

Silk'n Flash & Go este un epilator cu lumina intens pulsata (IPL) destinat epilarii definitive la salon sau acasa. Este un produs care dupa terminarea impulsurilor ofera avantajul de a putea achizitiona alte cartuse.

Cel mai important avantaj al aparateler pentru epilare definitiva Silkn il reprezinta faptul ca folosesc consumabile, cartuse de schimb, nu sunt aparate care dupa terminarea impulsurilor sa le arunci.

- Tratarea zonelor foarte inguste, si foarte sensibile (faciale,inghinale etc.) fara riscul aparitiei de iritatii si neplaceri.

- Tatarea oricarei zone, in orice fel de pozitie, datorita formei si dimensiunilor foarte comode. Un avantaj inegalabil, deoarece, confortul oferit de multitudinea de posibilitati de epilare, aduce de la sine si timpul foarte scurt consumat in aceasta activitate.

- Piele regenerata considerabil, deoarece prin distrugerea radacinilor, porii se inchid, iar pielea capata un aspect neted si considerabil, mai intinerit.

- 5 trepte de reglare a intensitatii impulsului luminos dupa bunul plac.

- Un senzor de piele inchisa la culoare ,care nu lasa impulsul sa se declanseze in cazul in care detecteaza pielea bronzata sau inchisa la culoare, astfel o protectie garantata in orice situatie, fara nici un fel de risc ceea ce priveste siguranta fizica a pielii tratate .

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.