Lup dacic, draco - stindardul de lupta al dacilor

770 LEI

Lupul dacic, draco este stindardul de lupta al dacilor, cu care acestia isi inspaimantau inamicii, inclusiv romanii si e format dintr-un cap de lup si un corp de sarpe.

Lupul dacic e un simbol al inaintasilor daci. Daca te simti dac adevarat sau urmas demn al dacilor, atunci trebuie sa iti completezi colectia cu un lup dacic veritabil.

Modelul e de 100cm (1 metru) lungime montat pe un stindard detasabil. La fel ca in imagini, nu e doar obiect decorativ, ci e facut sa se poate purta in mana la fel ca stindardul dac. Acesta poate fii purtat in timpul unor ceremonii, la evenimente tematice, proteste etc.
Greutatea modelului aproximativ 1.5kg, pentru modelul de 100cm.

Modelul este realizat din material plastic, vopsit manual, iar stindardul e din lemn.

La cerere, se poate realiza oricare dintre urmatoarele variante, iar pretul variaza in jos sau in sus in functie de dimensiune si complexitate:
Lungime
- lungimea modelului poate sa fie intre 10cm pana la 100cm (1 metru), cu pretul intre 15 lei si 770 lei
- sunt posibile si lungimi mai mari de 100cm (de exemplu 200cm), dar pretul creste
Culoare
- se poate comanda modelul vopsit intr-o singura culoare (de exemplu negru sau maro)
- se poate comanda modelul in culori diferite fata de imaginile prezentate
- pentru cei care doresc sa il vopseasca singuri, se poate livra modelul doar din plastic. In acest caz se pot folosi atat vopsele acrilice, emailuri, vopsea in ulei, vopsea la spray etc. Se recomanda folosirea unui primer specific pentru tipul de vopsea selectat.

De la primirea comenzii, in functie de dimensiune si complexitate, sunt necesare cateva zile pentru realizarea modelului, de exemplu, pentru modelul prezentat in imagini, model de 100cm, durata de realizare, de la comanda pana la expediere, e de aproximativ o saptamana.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.