CURS MASAJ CU PIETRE CALDE

350 LEI

CURS MASAJ CU PIETRE CALDE – SEMINAR DE PERFECTIONARE –DIPLOMA PARTICIPARE PA
Masajul cu pietre calde provine din disciplina orientala conform careia in corpul omului exista sapte puncte energetice principale. Ele sunt localizate de-a lungul axului central al corpului, in centrele energiei, care sunt legate de anumite organe ale corpului. Stimularea acestor puncte ajuta la echilibrarea energiei care circula in corp. De aceea pietrele fierbinti sunt asezate in dreptul punctelor si devin intrari si iesiri de energie, realizand o conexiune intre membrele inferioare si superioare.

In acest tip de masaj se utilizeaza pietre de bazalt, ovale sau rotunde, de dimensiuni diferite. Pietrele sunt in mare parte de origine vulcanica. Ele sunt puse la fiert iar apoi sunt scoase si puse la racit pana ce ajung la o temperatura pe care corpul o va putea suporta.

Sa faci masaj cu pietre calde inseamna sa faci masaj SPA, sa relaxezi oamenii si sa tratezi anumite afectiuni, sa redai starea de bine. Uramand cursul ,ai sansa sa iti deschizi propria afacere profitabila, sa lucrezi intr-un domeniu de lux.

Durata curs : 2 saptamani

Conditii de participare la curs : 8 clase absolvite

Este recomandat sa luati in considerare necesitatea de a va aduce voi modele pentru partea practica . Modelele respective beneficiaza GRATUIT de prestatiile cursantilor.
Materiale si produse : Consumabilele sunt incluse in pretul cursului .
Mentionam ca practica se face in scoala, cu modele aduse din exterior, sub supravegherea lectorului/trainerului .

Curs acreditat sigla ANC si Minister : Diploma participare Profesional Academy

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.