CURS RECEPTIONER

540 LEI

Recep?ionerul re­pre­zint? interfa?a dintre client ?i hotel, asi­gurând activit?­?ile de la recep?ie- locul unde clien?ii au primul ?i ul­timul contact cu hotelul care ofer? servicii de cazare.

Obligatiile includ: sa repartizeze camerele în functie de cerintele si solicitarile clientilor – sa îi întâmpine pe oaspeti – sa dea sfaturi si sa informeze oaspetii, inclusiv sa poarte conversatie în limbi straine – sa se ocupe de plângerile si solicitarile oaspetilor – sa îndeplineasca anumite servicii speciale, cum sunt apeluri telefonice pentru trezirea oaspetilor, transmiterea de mesaje etc. – sa tina înregistrarile si sa faca munca specifica de birou – sa organizeze folosirea eficienta a spatiilor din hotel – sa contacteze bancile, birourile de schimb valutar – sa accepte moneda straina si carduri de credit.

Persoanelor care lucreaza ca si Receptioner Hotel , dar nu au calificare , firmelor care isi trimit angajatii la calificare dar si persoanelor care au loc de practica , le vom acorda un discount de 5% ( locul de munca fiind loc de practica )

Durata curs : 18-20 saptamani ( 1/3 stagiu teorie , 2/3 stagiu practica )

Conditii de participare la curs : 10 clase absolvite (invatamant obligatoriu )

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.