CURS TEHNICIAN MASEUR

1.500 LEI

Detalii curs
Tehnicianul maseur trebuie sa cunoasca datele anatomo-fiziologice ale corpului uman ,sa aiba cunostinte temeinice teoretice si practice despre structura si functiile articulatiilor si musculaturii, cat si a organelor interne .O buna cunoastere a acestor lucruri va permite o executie tehnica precisa si evitarea erorilor in practicarea masajului terapeutic si a terapiilor asociate cu acesta.

Cursul organizat de Profesional Academy isi propune sa puna o baza solida ca si cunostinte practice si teoretice in efectuarea tratamentelor nealopate de calitate de catre absolventii nostri.

Durata curs : 20-25 saptamani

Conditii de participare la curs : 12 clase absolvite ( cu sau fara diploma de BAC)

Ce se invata la curs ?

Cursul de calificare Tehnician Maseur este compus din 5 module:

Curs masaj somatic ( relaxare si intretinere)
Curs masaj reflexogen (Reflexoterapie- Notiuni introductive – palma)
Curs masaj terapeutic
Curs drenaj limfatic
Curs masaj anticelulitic
Masajul de relaxare -este o procedura care se face fie uscat in cazul in care se folosesc anumite substante pe regiunea masata cum ar fi talcul sau umed cu diverse unguente si uleiuri revitalizante terapeutice .Aceasta terapie cuprinde mai multe manevre care ajuta la relaxarea persoanei si ameliorarea mai multor probleme de sanatate.

Refexoterapia – mai este cunoscuta ca si masajul compresiv,efectuat de obicei cu pulpa degetelor mari de la mina ,cu virful sau partea laterala a policelui, se obtine un raspuns terapeutic de la distanta asupra organului aflat in suferinta..

Drenajul limfatic – este o terapie care asigura eliminarea lichidelor excedentare care scalda celulele ,mentinind in acelasi timp echilibrul hidric al spatiilor interstitiale si evacuarea deseurilor provenite din metabolismul celular.

Masajul terapeutic – virtutile terapeutice ale masajului impreuna cu diversele terapii

mai sus mentionate ajuta o persoana calificata ca tehnician maseur sa poata ajuta ameliorarea sau chiar vindecarea prin tratament neinvaziv a beneficiarilor acestor terapii complementare .

Este recomandat sa luati in considerare necesitatea de a va aduce voi modele pentru partea practica . Modelele respective beneficiaza GRATUIT de prestatiile cursantilor.

Materiale si produse :
Trebuie sa va achizitionati periodic, in functie de evolutia cursului, accesorii si consumabile.

Mentionam ca practica se face in scoala, cu modele aduse din exterior, sub supravegherea lectorului/trainerului .

Curs acreditat sigla ANC si Minister

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.