Faleza Nord, apart. 3 camere, vedere la mare

116.000 EUR

Proprietar, vand apartament 3 camere, plus o terasa (acoperita) deosebita, cu vedere frontala la mare (Plaja TATAIA).
Apartamentul este decomandat, confort 1, fiind compus din 3 camere, 1 bucatarie, 2 bai, 2 balcoane (inchise) plus 1 terasa (acoperita), si are vedere trilaterala (Vest, Sud, Est).
Este situat la etajul 1 al unui bloc D + P + 5E, construit in anul 1986, in Cartierul Exclusivist Faleza Nord, la cca.80 m de plaja, 15 min. de Delfinariu, 15 min. de Gradinita cu orar prelungit, 20 min. de Scoala Gimnaziala nr. 3, si la 30 min. de Statiunea Mamaia si City Park Mall.
In partea dinspre mare se afla o frumoasa alee pietonala, paralela cu plaja, dotata cu banci, imprejmuita de spatii verzi si prevazuta cu scari de acces catre plaja.
In partea de Vest, la cca. 10 m, se afla un frumos parc de agrement de 9.000 mp, iar la cca. 100 m se afla un vast complex comercial, 3 supermarket-uri, cabinete medicale, sediu de banca, magazin carne, farmacii, croitorie, frizerie, librarie, magazin flori, magazin de obiecte pentru menaj, etc.
Zona in care este amplasat blocul este linistita si aerisita, si pastreaza aceeasi structura ca in anul 1986 (anul darii in folosinta), neexistand posibilitatea initierii unor noi constructii.

* Daca doriti sa vizionati si alte fotografii referitoare la imobil si din imediata vecinatate, trimiteti mesaj sau contactati-ma telefonic.

* Pentru alte detalii, lasati mesaj sau sunati la tel.: 0722811901 / 0745110100

Caracteristici

* Apartamentul necesita unele imbunatatiri
* Suprafata utila totala: 86,67 mp
* Suprafata utila totala include suprafata utila apartament + suprafata 2 balcoane (transformate in spatiu util) + suprafata terasa.
* Sistem centralizat de termoficare
* Gazele sunt pe scara
* Gresie, faianta, parchet
* Apa, canalizare
* Apometre
* Termopan
* Interfon

Mijloace de transport in comun

* Statii de autobuz - Cap Linie 102N
* Traseu maxi-taxi: 301 (Campus - Km 5) - Str. Unirii
* Alte mijloace de transport pe B-dul Mamaia.

*** ROG SERIOZITATE !

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.