Ozonoterapie sauna cu ozon in Oradea abordabil 30 Ron

30 LEI

Ozonoterapie sauna cu ozon abordabil 30 Ron.
Sedinte de 30 de minute sauna cu ozon generator de ozon medical.


Ozonoterapia este o metoda moderna de tratament pentru numeroase afectiuni, ca problemele reumatice, artroze, determina moartea celulelor canceroase si întârzie efectele îmbatrânirii. Mai mult de atât, are beneficii în oftalmologie, stomatologie, ginecologie, medicina estetica, oncologie, medicina regenerativa, medicina neurodegenerativa, patologie cutanata, detoxifierea organismului. Totul se datoreaza amestecului de oxigen-ozon care omoara celulele bolnave prin intermediul enzimelor.

CE TRATEAZ? OZONOTERAPIA?
Procedura este cunoscuta ca fiind una cu efecte miraculoase în mai mai multe domenii ale medicinei. Datorita proprietatilor sale vindecatoare, tratamentul cu ozon ajuta la ameliorarea afectiunilor reumatice (artroze, discopatii ca hernia de disc, dureri musculare, fibromialgii, contracturi musculare), a problemelor oftalmologice (conjunctivite, blefarite), în afectiunile de ordin stomatologic (gingivite, paradontopatii, aftoza, herpes).

Ozonoterapia creste toleranta si eficienta în terapia citostatica, creste tonusul, reduce stresul caracteristic neoplaziilor si creste imunitatea. Are efecte pozitive si în medicina ginecologica (vaginite si vulvite cronice sau candidoza cronica). Din punct de vedere estetic, procedeul de ozonoterapie diminueaza vergeturile, ridurile, celulita, grasimea nedorita si este un bun tratament pentru capilare si vene dilatate.

De asemenea, ozonoterapia este benefica si în tratarea problemelor neurodegenerative (Alzheimer, parkinson, scleroze, recuperare dupa accidentul vascular si traumatisc cerebral). Aceasta creste toleranta si eficienta în terapia citostatica, creste tonusul, reduce stresul caracteristic neoplaziilor si creste imunitatea.

Ozonoterapia omoara celulele canceroase, revitalizeaza tesuturile, creste performantele fizice si intelectuale si are efecte benefice în tratamentele anti îmbatrânire. Are rezultate uimitoare si pentru tratarea plagilor chirurgicale si infectate, a micozelor, a cicatricilor inestetice, a herpesului, a arsurilor, a psoriazisului si a acneei.

CUM SE FACE OZONOTERAPIA SI CÂT ESTE DE SIGUR??
Pentru a obtine rezultatele optime, numarul sedintelor difera de la caz la caz si recomandat este sa asculti sfatul specialistului. În principiu, este bine sa termini cura de 12 sedinte pentru ca terapia sa functioneze.

Întreaba un specialist daca este recomandata ozonoterapia, daca suferi de afectuni ca:

• Hipertiroidia
• Deficitul de trombocite
• Deficitul de Glucose-6-Dehydrogenase
• Accidentul vascular hemoragic
• Hipertensiune arteriala 160 mm Hg
• Stari posthemrogice

Programari intre orele 14 si 17 in fiecare zi inclusiv weekenduri si sarbatori.
Programari pentru orele 17-19 zilnic.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.