Detergent Ariel Gel Concentrat Lichid Verde 5,775 Litri Pret 48 Lei

48 LEI

Vand Detergent Ariel Gel Concentrat Lichid Verde 5,775 Litri pentru Rufe PRET 48 Lei.
-Detergent Ariel Gel Concentrat Lichid Verde 5,775 Litri sau 5775 ml, este la bidon, produsul este nou. Provine din Austria sau Germania.
Formula puternica a detegentului lichid Ariel ofera o curatare excelenta si indeparteaza petele dintr-o singura spalare. Datorita tehnologiei speciale acesta ofera stralucire tesuturilor, mentinand hainele ca noi mai mult timp.
Foloseste capacul special pentru a turna lichid direct pe petele dificile, intinde-l si apoi introdu hainele in masina de spalat. Pentru o dozare usoara pune capacul cu detergent direct in cuva masinii de spalat, deasupra hainelor. Pentru un plus de catifelare, foloseste-l impreuna cu balsamul de rufe Lenor si Unstoppables. Pericol! Provoaca leziuni oculare grave. Provoaca iritarea pielii. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati echipament de protectie. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. In caz de contact cu pielea, scoateti imediat toata imbracamintea contaminata. Spalati cu multa apa. In caz de inghitire, clatiti gura. Nu provocati voma. Sunati la un centrul de informare toxicologica sau medic.
Produsul este Nou si Pozele sunt Reale. Tel: 0746 373 180

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.