Logitech-tastatura si mouse wireless

110 LEI

Logitech s510

Produsul este ambalat intr-o cutie atractiva ce prezinta toate avantajele acestuia.


Iata cateva dintre ele:
-receiver comun
-tehnologie de conservare a bateriilor, prin urmare aceste au o viata indelungata
-led-uri ce permit verificarea starii de viata a bateriilor
-tastatura slim (subtire)
-mouse cu precizie ridicata

Printre altele, kit-ul Logitech s510 functioneaza la o frecventa de 27 MHZ si poate fi conectat la calculator atat prin USB cat si prin PS2.
Logitech a pus mare pret pe design, reusind prin combinatia de tastaura slim si mouse confortabil sa ofere acestu kit un stil aparte care da bine pe orice birou. In cutie gasim: tastatura, bateriile pentru tastatura, mouse-ul, bateriile pentru mouse, receiverul si un CD care include SOFT-ul ce trebuie instalat. Pe langa acestea mai gasim un manual de folosire a kit-ului.




2. Instalarea


Instalarea soft-ului decurge fara probleme, facand chiar placere, interfata grafica fiind una reusita.(dupa instalarea soft-ului de pe CD s-a folosit o versiune noua updatata, versiune 4.24.99).
Este recomandata instalarea soft-ului pentru ca aceste ofera multe optiuni cu privire la configurarea tastelor respectiv butoanelor.
Partea de soft dedicata mouse-ului permite :
- Selectarea functiei fiecarui buton individual

- Ajustarea vitezei mouse-ului

- Configurarea mouse-ului in jocuri

- Verificarea starii de viata a bateriei, acesta operatie se poate face si separat prin led-ul cu care este dotat mouse-ul


In privinta tastaturii, soft-ul permite:
- Selectarea functiei fiecarei taste individual

- Configurarea tastelor in “Modul F”

- Blocarea semnalului trimis de tastatura pentru a nu fi interceptat de alt calculator

- Verificarea starii de viata a bateriei, aceasta operatie se poate faca si separat prin apasarea tasta “F1” si cu ajutorul led-ului cu care este dotata tastatura

- Configurarea unor setari suplimentare


Pe langa cele enumerate mai sus, soft-ul mai include o fereastra in care este inclusa versiune driver-ului, Help Center-ul si Support&Downloads

. Cu ajutorul unor optiuni aflate in ultima parte a programului driver-ul se poate updata

Soft-ul nu numai ca este “prietenos” cu ochiul, el este “prietenos” si cu calculatorul, avand un consum care nu prea depaseste 11-12.00K . Consumul lui “mediu” se invarte prin jurul numarului 7.000K .



3. Tastatura

La prima vedere tastatura este foarte frumos lucrata, are un design slim si este de culoare negra, iar palm-restul argintiu. Design-ul se potriveste oricarui birou.
In partea din dreapta sunt prezente functiile pentru imagini iar in partea stanga putem observa tasteele multimedia. . Desi la prima vedere, tastele nu par utile, ele se dovedesc a fi foarte folositoare in daily-use.
Pe spatele tastaturii se observa instrunctiuni pentru conectare, locul destinat bateriilor si niste picioruse care par fragile dar se devodesc a fi rezistente.

Verificarea starii de functionare a bateriilor poate fi facuta foarte usor apasand tasta “F1”. Astfel, se aprinde led-ul care afiseaza o culoare(verde- stare buna, galben- stare medie, rosie- baterii pe terminate, bateriile vor mai rezista cca 10 zile.)
Autonomia bateriilor este una foarte buna, bateriile rezistand peste 2-3 luni in cazul unei folosirii de 4-6 ore pe zi.

4. Mouse-ul

Mouse-ul are un design provocator, usor curbat in spate, partile laterale “impinse” un pic inauntru pentru confortul degetului mare, respectiv mic.

Culoare predominta este argintiul lucios present si in cazul palm-restului, iar culoarea de pe partile laterale si inferioara este negru. Forma mouse-ului este un placuta pentru palma, dar poate pune unele probleme in cazul unei palme mici. Functia interesanta a acestui mouse este “4 way scroll” care este foarte utila in cazul navigarii pe internet si in cazul unor poze de dimensiuni marite.

“Motorul” acestui mouse este unul optic, si aici Logitech a scos lumina rosie reprezentativa pentru mouse-urile optice. In cazul acestui mouse lumina este invizibla.

Ca si in cazul tastaturii, exista un led pe mouse care arata starea de functionare a bateriilor. Bateriile mouse-ului rezista “in ritm” cu bateriile tastaturii, chiar si in cazul in care mouse-ul nu este inchis noaptea cand nu este folosit, prin intermediul butonului on/off de pe partea inferioara a mouse-ului. Tot pe partea inferioara se afla si butonul “Connect”.

5. Receiver-ul

Receiverul are o culoare neagra si prezinta un buton “connect” si 3 leduri(capslock, F mode si Numlock). Leduri se comporta normal, ca si cum ar fi amplasate pe tastatura. Forma receiverului permite amplasarea lui, pe birou sau pe monitor, intro pozitie foarte buna.

6. Testarea

Dupa ore bune de scriere mainile nu m-au durut delo. Palm-restul este foarte folositor in cazul de fata.
Mouse-ul este precis, confortabil si aluneca usor pe birou. Se muleaza frumos pe forma mainii

PRO:
-wireless
-baterii incluse care dureaza peste 2-3 luni
-kitul SETPOINT este excellent
-design ambidextru al mouseului
-design subtie, usor si foarte atragator
-palm-rest efficient
-range de cca 5m.

CONTRA:
-incomod pentru posesorii cu maini mici

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.