SAMPON NUANTATOR si BALSAM

33 LEI

1. Sampon nuantator violet

Samponul nuantator este imbogatit cu pigmenti violet pentru a neutraliza tonurile galbene si portocalii si pentru a spori luminozitatea parului blond. Contine extract de musetel pentru stralucire perlata, un complex de ulei de jojoba si ulei de argan pentru a promova recuperarea si vitalitatea si aloe vera pentru mentinerea hidratarii.

Mod de utilizare: Utilizati de 1-2 ori pe saptamana, nu este potrivit pentru utilizarea zilnica. Aplicati pe parul umed, spuma?i, lasati sa actioneze 2-3 minute si clatiti cu apa.

Atentie: Evitati contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa. A nu se lasa la indemana copiilor!

Pentru comenzi apasati urmatorul link: https://ladys.ro/sampon-nuantator-violet-craze-vic770341-p-5394.html?affId=FCfwNH0m

2. Bampon nuantator violet

Balsamul nuantator este imbogatit cu pigmenti violet pentru a neutraliza tonurile galbene si portocalii si pentru a da o tenta perlata parului blond. Contine un complex de uleiuri de jojoba, argan, macadamia si babassu pentru a promova recuperarea si vitalitatea si aloe vera pentru mentinerea hidratarii.

Mod de utilizare: Utilizati de 1-2 ori pe saptamana, nu este potrivit pentru utilizarea zilnica. Aplicati pe parul umed lasati sa actioneze 2-3 minute si clatiti cu apa.

Atentie: Evitati contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa. A nu se lasa la indemana copiilor!

Pentru comenzi apasati urmatorul link: https://ladys.ro/balsam-nuantator-violet-craze-vic770340-p-5393.html?affId=FCfwNH0m

Va faceti cont aici si beneficiati de reduceri de pana la 42%: https://ladys.ro/create_account.php?affId=FCfwNH0m
Adaugati produsul la cos, finalizati comanda si primiti produsele prin curier rapid.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.