MegaHost - servicii de VPS Romania

Dar tu stii cat de important este un serviciu de gazduire web pentru site-ul tau? Acesta iti ofera o multime de posibilitati atat pentru tine ca si antreprenor, cat si pentru potentialii tai clienti, din orice colt al lumii. De asemenea, gazduirea web are un impact major asupra experientei clientilor pe pagina ta. De ce? Totul este mai mult decat clar. Daca site-ul tau are o viteza rapida, atunci vinde mult mai bine, respectiv ai mai multe vanzari. Noi, cei de la MegaHost, avem grija sa administram totul corespunzator, pentru ca clientii nostri sa ramana foarte multumiti.
Ai posibilitatea sa alegi oricare dintre tarifele noastre si deja te poti bucura de rezultate frumoase. Este suficient sa faci o investitie de doar 0.99 euro, lunar, si in schimb vei beneficia de 1 GB SSD - memorie de stocare, trafic necontorizat, un domeniu si un subdomeniu si capacitate de prelucrare a 50 de mailuri pe ora. Ba mai mult, indiferent de pachetul de hosting selectat, vei avea la dispozitie asistenta tehnica profesionista 24/7, mereu la dispozitia ta, si Backup Profesional Zilnic JetBackup gratuit, prestat de specialisti in domeniu.
Cu MegaHost ai parte de cele mai calitative servicii de VPS Romania! Pentru mai multe informatii si detalii contacteaza-ne la numarul de telefon +40 733 377 97 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.
https://megahost.ro/

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.