MegaHost - cele mai avantajoase tarife

Gazduirea web virtuala nu mai face fata nevoilor tale, iar chiria unui server dedicat este o investitie prea mare? Alege un server VPS - optiunea perfecta pentru proiectele online cu un nivel mediu de trafic. Acesta iti va oferi flexibilitate de configurare si nivel inalt de securitate, la fel ca in cazul unui server privat fizic, dar la un pret mult mai redus.
La MegaHost gasesti cele mai avantajoase tarife pentru serviciul de gazduire web. Cu doar 15 euro, lunar, poti beneficia de 30 GB - spatiu pentru stocare, 512 MB - memorie RAM si doua adrese IP. Iar daca mai achiti inca 15 euro iti punem la dispozitie si consola de control cPanel, care iti va permite sa administrezi mult mai comod si simplu toate datele.
Cu serviciile Virtual Private Server oferite de MegaHost te bucuri de performanta unui hosting care iti apartine doar tie, fara a scoate prea mult din buzunar. Pentru mai multe detalii despre domeniu web, gazduire domeniu sau server dedicate, acceseaza site-ul nostru sau suna la +40 733 377 97.
https://megahost.ro/

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.