Trateaza cu succes strabismul, fara interventie chirurgicala

1 LEI

Conform datelor statistice, aproximativ 5% dintre copii nascuti intr-un interval de un an de zile sufera de strabism. Pentru pacientii minori, cel mai adesea, tratarea strabismului incepe prin prescrierea de ochelari, iar in cazul in care aceste tratamente nu dau roade si deviatia oculara nu se corecteaza, pacientul va fi supus interventiei chirurgicale. In anumite situatii (strabismele restrictive, cum ar fi cele din sindromul Duane, in cazul strabismului convergent congenital cu unghi mare sau cu paralizii musculare), strabismul nu poate fi corectat prin intermediul ochelarilor si este nevoie direct de operatie pentru a corecta deviatia ochilor.
Totusi, in majoritatea cazurilor de strabism, pana a recurge la o operatie se pot incerca metode non-invazive, precum terapia vizuala. Mai mult decat atat, interventia chirurgicala rezolva doar problema deviatiei globilor oculari, ii aliniaza, dar nu va imbunatati vederea, in timp ce terapia vizuala poate contribui la dezvoltarea vederii.
Acum, acest lucru este posibil si in Romania. La clinica oftalmologica Optisan terapia vizuala se utilizeaza cu succes in tratarea strabismului fara interventie chirugicala (strabisme cu grad mic) si pre-operator si post-operator in cazul strabismelor cu grad mare. Suna acum la +4 0746 672 215 sau +4 0360 086 888 si programeaza o consultatie!
https://www.optisan.ro/

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.