Gazduire web, inregistrare nume de domeniu

1 LEI

Software-ul este esential pentru gestionarea site-urilor web indiferent de serviciul de hosting. cPanel este cel mai popular panou de control folosit pentru serviciile de tipul gazduire web. Cu ajutorul cPanel poti administra cu usurinta site-ul tau indiferent de compania cel gazduieste.
cPanel permite configurarea conturilor de e-mail si a CDN-urilor, crearea de conturi FTP, de domenii si subdomenii si o multime alte lucruri de care ai nevoie pentru a rula site-urile tale cu succes.
La megahost.ro folosim interfata de administrare cPanel inca din 2005 de cand am inceput sa activam pe piata de web hosting din Romania.
Acest fapt iti ofera certitudinea ca asistenta tehnica este asigurata de personal calificat permanent. Atat in tot ceea ce priveste cPanel, dar si gazduire web, inregistrare nume de domeniu sau oricare alt serviciu. La MegaHost ai siguranta ca toate vor fi facute la cel mai inalt nivel. Contacteaza-ne la numarul de telefon +40 733 377 977 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.
https://megahost.ro/

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.