Megahost - servere online in care poti avea incredere

1 LEI

Te-ai gandit cat este de important serviciul de gazduire web? Aceasta iti permite sa devii disponibil pentru milioanele de potentiali clienti, din orice colt al lumii, dar, totodata, are un impact major asupra experientei acestora pe paginile tale. De ce? Un site cu o viteza si performanta inalta vinde mult mai bine, iar noi, cei de la MegaHost, avem grija sa administram totul corespunzator, pentru ca clientii nostri sa ramana multumiti.
Alege oricare dintre tarifele noastre si bucura-te de buna functionare a proiectului tau online. Este suficient sa faci o investitie de doar 0.99 euro, lunar, iar in schimb vei beneficia de 1 GB SSD - memorie de stocare, trafic necontorizat, un domeniu si un subdomeniu si capacitate de prelucrare a 50 de mailuri pe ora. In plus, aceasta nu este tot, indiferent de pachetul de hosting selectat, vei avea la dispozitie asistenta tehnica profesionista, mereu la dispozitia ta, in orice zi a saptamanii, si Backup Profesional Zilnic JetBackup gratuit, prestat de specialisti in domeniu.
Cu MegaHost ai parte de servicii de gazduire web, servere online in care poti avea incredere. Pentru mai multe informatii si detalii contacteaza-ne la numarul de telefon +40 733 377 977 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.
https://megahost.ro/blog/ce-este-un-hosting-sau-gazduire-web.html

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.