Parodontologie in Brasov

Gingivita, parodontita se numara printre principalele motive de adresare la un cabinet stomatologic. Inflamatia sau sangerarea gingiilor, o afectiune extrem de frecventa, se poate dezvolta la orice varsta, incepand cu aparitia dintilor. Conform statisticilor, gingivita apare la aproape 90% din populatie, afectand atat copiii, cat si pacientii varstnici.
In multe cazuri, gingivita este un semn incipient, de avertizare al dezvoltarii bolii parodontale (aceasta poate duce la pierderea unor dinti profund afectati). Iar parodontita este periculoasa nu numai pentru dantura: microbii, care intra in sange prin tesuturile distruse, afecteaza alte organe interne, in principal vasele, inima si plamanii. Respectiv, serviciile dentare ce tin de parodontologie sunt intens solicitate in Brasov (si in Romania, la general).
Ai nevoie de ajutor specializat, pentru a rezolva o asemenea problema? Adreseaza-te la clinica dentara din Brasov TopaltDent. Aici beneficiezi de orice servicii stomatologice, de la igienizare profesionista si detartraj, tratamentul gingivitei si bolilor parodontale pana la cele mai moderne tehnici de implant dentar. Esti binevenit la clinica pentru a te bucura de servicii de inalta calitate, preturi adecvate si o abordare profesionista, indiferent de problema dentara.
Specialistii clinicii utilizeaza doar materiale, tehnici si utilaje inovative, deci iti vor oferi solutii cu minima durere si in cel mai scurt timp posibil. Nu mai amana tratamentul - poti scapa de probleme rapid, fara durere si cu rezultat garantat. Suna acum la 0770 743 787 si programeaza-te pentru o consultatie, iar in caz de urgenta apeleaza la 0774 001 001.
https://topaltdent.ro/servicii-stomatologice/parodontologie-2/

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.